Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία, ένας αγωνιστής που πριν από την εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τον είχε υποσχεθεί πως θα αγωνιστεί για την εκλογή τους ως προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και θα συνεχίζει να αγωνίζεται για το πρόσωπο του Κ. Μητσοτάκη όποτε και όπου χρειαστεί.
Με δικά του έξοδα νοίκιασε γραφεία και εγκατέστησε την ΔΗΜΤΟ Παιονίας. Έτσι οι Νεοδημοκράτες χαιρόντουσαν για το «σπίτι» τους, ώσπου η κακοδιαχείριση, η απαξίωση τόσο από τον προεδρεύοντα της Δ.Ε.Ε.Π Κιλκίς, όσο και τα υβριστικά μηνύματα του Υφ. Γεωργίου Γεωργαντά κατά του γραμματέα της ΔΗΜΤΟ κ. Χρήστο Συνάνεφη, (κατά δήλωση του κ. Συνάνεφη και επιβεβαίωση του προεδρεύοντος της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς.) έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει  και ο κ. Σκαντζούρης αντέδρασε σαν άνθρωπος με αισθήματα ,για την απαράδεκτη συμπεριφορά και των δύο προαναφερθέντων!
Δυστυχώς αυτοί που οδήγησαν με την συμπεριφορά τους το κλείσιμο των γραφείων, θεωρήθηκαν ως «καλώς πράττοντες» και οι αγωνιστές για την Νέα Δημοκρατία τιμωρήθηκαν με επίπληξη!  Ναι, αυτοί που φταίνε για την κατάντια της Νέας Δημοκρατίας στην Παιονία Κιλκίς τιμώνται για την κακή συμπεριφορά τους που αντίκειται στους ισχύοντες κανονισμού της Ν.Δ.
Πρέπει εδώ να αναφέρουμε πως ποτέ και κανένας πολιτικός, πολίτης ή κομματικό στέλεχος δεν πλήρωσε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για λογαριασμό της ΔΗΜΤΟ Παιονίας και εάν κάποιος λέει ότι κάλυψε έξοδα έστω και ενός ευρώ, ψεύδεται!
Εδώ νοιώθω την υποχρέωση να πω, πως τα περιουσιακά στοιχεία της Δ.Ε.Ε.Π Κιλκίς που υπάρχουν στο γραφείο είναι έξη πλαστικές καρέκλες, μία ντουντούκα και τρεις μεγάλες φωτογραφίς. Επίσης μία τηλεόραση που την έκανε δώρο ένας πολιτικός. Όλα τα άλλα κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία ανήκουν στην ιδιοκτησία του παραιτηθέντος κ. Δημήτρη Σκαντζούρη.
Ξέρω η αλήθεια θα στεναχωρήσει πολλούς Νεοδημοκράτες, αλλά πρώτα ας σκεφτούν ποια είναι η έως σήμερα προσφορά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τόσο των κ.κ. Σκαντζούρη και Συνάνεφη καθώς και του υπογράφοντος. Όλα όσα γράφονται γίνονται για την προσπάθεια ενδυνάμωσης και άνοιγμα του κόμματος και όχι για την συρρίκνωση που πέτυχαν με την συμπεριφορά τους  οι παραπάνω!



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
 ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply