Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΒΡΑΒΕΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το Σχολείο μας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, διακρίθηκε με το 2ο Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας στον Διαγωνισμό «Αστέρι της Ευχής» του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish» Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής κ. Ελευθεριάδου Μαρία που σε συνεργασία με τους μαθητές μας δημιούργησαν μία ξεχωριστή φωτογραφία με στόχο την προώθηση του μηνύματος του Οργανισμού, η οποία απέσπασε την παραπάνω διάκριση.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές-τριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του Σχολείου μας που κάθε χρόνο, κοντά στα Χριστούγεννα, στηρίζουν και ενισχύουν το έργο του «Make-A-Wish» υλοποιώντας το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» που στοχεύει στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.
Εδώ και 21 χρόνια το Αστέρι της Ευχής έχει καταφέρει να φωτίσει εκατοντάδες παιδικές ψυχές μεταφέροντας ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που ως σχολική κοινότητα συμμετέχουμε κι εμείς ενεργά και είμαστε αλληλέγγυοι σε παιδιά-συνανθρώπους μας που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για τη ζωή τους και η πραγματοποίηση της ευχής τους, τους δίνει χαρά και τους δυναμώνει.

                                                                  

                                                               Η Διευθύντρια του Σχολείου
                                                                       Παρθένα Δουλκερίδου 



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply