Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει την συμμετοχή της στις εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, την «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με υποψήφιο δήμαρχο τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Τα πέντε χρόνια παρουσίας της Ελληνικής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποτελούν την πρώτη μεγαλειώδη νίκη των πατριωτών της Μακεδονίας απέναντι σε συστημικούς παράγοντες και ιδιαίτερα στην απερχόμενη διοίκηση Μπουτάρη, η οποία ουκ ολίγες φορές αναλώθηκε σε αντιδικίες εξαιτίας της σοβαρής αντιπολίτευσης εκ μέρους των εκλεγμένων συμβούλων της Ελληνικής Αυγής.

Όντας η παράταξη που εκφράζει το αγνό πατριωτικό αίσθημα των Θεσσαλονικέων θεωρούμε τιμή αλλά και υποχρέωση μας την κάθοδο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ειδικά τώρα που η γη και η ιστορία της Μακεδονίας μας έχουν ξεπουληθεί στους Σκοπιανούς.

Καλούμε όλους τους πατριώτες συμπολίτες μας, όλους της υπερήφανους Μακεδόνες να μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική διάθεση και να ενισχύσουν με τη ψήφο τους την Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να ακουστεί και η δική τους φωνή.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply