Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ)

Πολλές φορές έχω αναφερθεί στους κακούς συμβούλους του κ. Μητσοτάκη, ιδιαίτερα από τον μικρό κύκλο «αρίστων» που περιβάλλεται, όμως κάποιος ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!-
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


    Κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές οι ψευεδομακεδόνες του Ουράνιου Τόξου!-«Είμαστε η καταπιεσμένη ψευδομακεδονική μειονότητα» δηλώνουν ευθαρσώς!

    https://mknews.eu/wp-content/uploads/2019/01/skopaaa-696x391.jpg

    0
    Μπορεί η ανθελληνική κυβέρνηση να μην πέτυχε καμία από τις προεκλογικές τις υποσχέσεις πέτυχε ωστόσο τον δικό της στόχο, την μετατροπή της Ελλάδας σε έρμαιο των Μεγάλων Αφεντικών, που την θέλουν χωρίς σύνορα, χωρίς Ιστορία, διαμελισμένη!
    Σταδιακά συντελείται το σχέδιο υφαρπαγής  ελληνικού εδάφους και «γεωγραφικής διεύρυνσης προς την Κεντρική Μακεδονία» από Σκοπιανούς και φιλοσκοπιανούς που δρουν ακόμα και μέσα στη χώρα μας.
    Με τη  προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών η κυβέρνησε δημιούργησε τετελεσμένα και αναζωπύρωσε τον «ψευδομακεδονικό» εθνικισμό του «Ουράνιου Τόξου» το οποίο σε κάθε ευκαιρία κάνει λόγο για «εθνική ψευδομακεδονική μειονότητα», «ψευδομακεδονική» γλώσσα και πολιτισμό.
    Και όλα δεν θα γινόταν αν ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ και ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ Αλέξης δεν χάριζε την Μακεδονία μας υπογράφοντας και φέρνοντας στο ελληνικό Κοινοβούλιο την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.
    Διαβάστε την ανακοίνωση από το εθνικιστικό Ουράνιο Τόξο που κάνει λόγο για ‘καταπιεσμένους’ ψευδομακεδόνες:






    https://mknews.eu

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply