Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΧΑΘΗΚΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Οι ‘’Μεγάλοι Δημοκράτες’’ του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησαν και πάλι! Δεν άντεξαν το συντριπτικό και ταπεινωτικό γι’ αυτούς χτύπημα του χθεσινού ογκωδέστατου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα. Οι πρόθυμοι - χρήσιμοι του παρακρατικού μηχανισμού, χέρι – χέρι με τις δυνάμεις καταστολής πετροβόλησαν μια ειρηνική συγκέντρωση και  έπνιξαν στα χημικά την ελεύθερη έκφραση των Ελλήνων πολιτών που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να φωνάξουν το δικό τους περήφανο ΟΧΙ στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. Ανάμεσά τους ήταν και οι πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας που με λεωφορεία που ναύλωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με ιδιωτικά μέσα κατέβηκαν στην Αθήνα για να ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους με τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού.
Ούτε αυτό το άντεξαν η Συριζαϊκή νομαρχιακή οργάνωση του Κιλκίς. Και ακριβώς επειδή το…. περίσσευμα του ορθολογισμού και της δημοκρατίας τους ξεχειλίζει έφτασαν στο απίστευτο σημείο να εγκαλούν τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας γιατί είχαν το θράσσος – άκουσον – άκουσον – να συμμετάσχουν στη διοργάνωση της κινητοποίησης χωρίς προηγούμενη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου! Σε ανάλογη εμπλοκή των Δήμων στα τοπικά συλλαλητήρια του Κιλκίς και του Πολυκάστρου τον Ιούνιο του 2018, δεν υπήρχε καυστικός πολιτικός σχολιασμός, και απορούμε πως ο δημοκρατικός ΣΥΡΙΖΑ δεν τους είχε ανακαλέσει τότε στην τάξη! Η κρίση πανικού τους έχει καταβάλλει και δεν αντιλαμβάνονται μάλλον ότι εκτίθενται πολιτικά με το να χειραγωγούν και να παρεμβαίνουν εξωθεσμικά στα εσωτερικά της Αυτοδιοίκησης.    
Από τις αυταρχικού τύπου ανακοινώσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αντλούμε κάτι πολύ διδακτικό: την προσήλωσή του στη θεσμική νομιμοποίηση.Και επειδή δεν μπορούμε να συγκριθούμε με το μεγαλείο των δημοκρατικών του πεποιθήσεων προκαλούμε τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ να τις αποδείξει και στην πράξη.  Στο  πολύ κρισιμότερο και σοβαρότερο ζήτημα για τα εθνικά μας δίκαια, τη Μακεδονία μας, πολύ δημοκρατικά και υπεύθυνα να ζητήσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε οι πολίτες της χώρας, μαζί με αυτούς του ν. Κιλκίς, να εκφραστούν και να αποφασίσουν ελεύθερα. Θα τολμήσει;
Υ.Γ.  Πολύ πρόσφατα επικρίθηκα από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς  ως δημεγέρτης για την γνωστή παρέμβασή μου στο ζήτημα του προϋπολογισμού της ΚΔΕΚ. Πιστεύω ότι πλέον οι συμπολίτες μας, που παρακολουθούν την πολιτική πορεία του καθενός, δεν έχουν καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο πραγματικός γκαουλάιτερ!  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply