Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ KILKISWEBTV. Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΊΩΝ" (12.11.18)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με κραυγές, φωνές και διαπληκτισμούς έληξε  η σημερινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς που έγινε στις 12.30 μ.μ. στον διάδρομο της Γ΄ πτέρυγας – α’ όροφος, αφού η αίθουσα που ήταν για ανάλογες εκδηλώσεις χρησιμοποιείται, ένα μικρό μέρος, για Φαρμακείο!.
Η kilkiswebtb  βρέθηκε έξω από τον διάδρομο όπου γίνονταν η Γενική Συνέλευση, από πολύ νωρίς. Η πρόσκληση για Συνέντευξη Τύπου έλεγε για τις 14.30 οπότε περιμέναμε από έξω. Μετά από λίγο μπήκε στην αίθουσα – διάδρομο Γενικής Συνέλευσης,  άλλος δημοσιογράφος εβδομαδιαίας εφημερίδος, τον οποίον παρεκάλεσαν οι διοργανωτές να εξέλθει της αιθούσης – διαδρόμου όσο διαρκεί η Γ.Συνέλευση. Μετά από λίγο μπήκε και ο δημοσιογράφος της kilkiswebtv, τον οποίον  ο κ. Καλεμκερίδης τον συνέστησε να περάσει έξω! Έτσι και έγινε.
Από έξω, όπου βρισκόμουν,  άκουσα γυναικείες φωνές και είδα να προχωρά προς τους ομιλητές μία εργαζόμενη που διαμαρτύρονταν με έντονο ύφος. Χωρίς να γνωρίζω τους λόγους. Σε λίγο εμφανίστηκε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «όρμησε» μέσα στην αίθουσα – διάδρομο και όλοι όσοι επρόσκειντο στον ΣΥΡΙΖΑ έβγαιναν έξω!
Όμως η Διευθύνουσα σε σύναξη έξω από τον διάδρομο – αίθουσα καταφέρονταν εναντίον των διοργανωτών που «πέταξαν έξω» τον δημοσιογράφο της εφημερίδος, αλλά δεν της ένοιαξε για τον παλαιότερο των δημοσιογράφων του Νομού Κιλκίς Θεόφιλο Κυριακίδη! Όταν την ρώτησα γιατί μιλάει μόνον για τον ένα δημοσιογράφο αφού και εγώ βγήκα με τον ίδιο τρόπο……………………..δεν απάντησε.
Έτσι έληξε μία ακόμη Γ.Σ. όπου ο καθένας να δίνει δίκαιο στον εαυτό του που εξ’ άλλου δεν μας ενδιαφέρει.  Το μόνο παράξενο ήταν ότι διαμαρτύρονταν πρόσωπα που δεν ήταν εντεταλμένα να μιλήσουν και δημιούργησαν όλο αυτό το σκηνικό. Αυτά όσα άκουσα από έξω!










 ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply