Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ Η ΑΘΗΝΑ . ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ , ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ . ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ , ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δίνουμε χρόνο μέχρι τα Χριστούγεννα στη νέα διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ όπως προέκυψε από τις έκτακτες κρίσεις . Μετά ,το λόγο έχουν οι «ψυχρόαιμοι» της Ομάδας .
Μια απόπειρα δολοφονίας κάθε ημέρα , μια μαφιόζικη δολοφονία κάθε τόσο , δεν υπάρχει άλλο τέτοιο προηγούμενο σε μια κατάσταση που βαίνει σε κλιμάκωση σε βάρος της κοινωνικής ασφάλειας .
Πιστεύουμε να μη επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας ότι εξελίσσεται μια μάχη «νονών της νύχτας» που είχαν ( τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα ) διασυνδέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και με πολυποίκιλα συμφέροντα στα δυτικά προάστια.
Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε μια τέτοια αναποτελεσματικότητα ;

Τα συμβόλαια που δεν υπογράφονται με μελάνι αλλά με αίμα… θα ακυρωθούν, οι αδίστακτοι μαφιόζοι που «νοικιάζονται» για να εκφοβίσουν, να τραυματίσουν ή ακόμη και να βγάλουν από τη μέση το θύμα που θα τους υποδείξει ο πελάτης , μπορεί να γραφεί συμβόλαιο «ισόβιας κράτησης » , με το δικό τους όνομα , ή του εργοδότη τους .












https://katohika.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply