Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ PULSE : ΠΡΟΒΆΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ 10,5% ΈΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την πρώτη δημοσκόπηση τους για το φθινόπωρο παρουσιάστηκε σήμερα από την εταιρεία για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.
Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 10,5 μονάδες στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή και 9,5 μονάδες στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει 33,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, ακολουθούν Χ.Α 7,5%, ΚΙΝΑΛ 7% ΚΚΕ 6% Ένωση Κεντρώων 2% όπως και η Ελληνική Λύση 2% από 1,5% συγκεντρώνουν Ποτάμι και ΑΝΕΛ με τους αναποφάσιστους να φτάνουν το 12%.
Ωστόσο στην πρόθεση ψήφου η διάφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων πέφτει στο 9,5% (ΝΔ 31,5% – ΣΥΡΙΖΑ 22%) με τον κυβερνών κόμμα να έχει κερδίσει σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση 2,5 μονάδες σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει αυξήσει το δημοσκοπικό της ποσοστό κατά μισή μονάδα. Τα ποσοστά των υπολοίπων κομμάτων ουσιαστικά δεν αλλάζουν ενώ το εισιτήριο για την είσοδο τους στην βουλή παίρνουν 5 κόμματα.
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με 10 μονάδες διαφορά, 34% συγκεντρώνει ο πρόεδρος της ΝΔ και 24 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το 34% των ερωτηθέντων απαντάει κανένας από τους δύο.






https://www.eleftherostypos.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply