Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook προειδοποιεί ότι έρχεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.
'Οπως τονίζει θα προηγηθεί η άνοδος του υδράργυρου το Σαββατοκύριακο ακόμα και στους 34 βαθμούς, για να ακολουθήσει -σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία- η… βουτιά ακόμα και κάτω από τους 20 βαθμούς, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ:
«Σημάδια εφόδου του φθινοπώρου δείχνουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία απο βδομάδα, μετά όμως απο μια θερμή εισβολη και πραγματικά καλοκαιρινές συνθήκες και ζέστη το ερχόμενο Σαβ/κυριακο (με τη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά να αγγίζει τοπικά κυρίως την Κυριακή 23/9 και τη Δευτέρα 24/9 και τους 34-35 βαθμούς Κελσίου).
Λεπτομέρειες για τo πόσο θα επιβεβαιωθούν αυτά τα μετεο- σενάρια για την ερχομενη εβδομάδα θα υπάρχουν φυσικά σε καθημερινή βάση μέσα απο τη σελίδα μου στο facebook».











https://thecaller.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply