Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » (ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ "ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.) «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ (VID)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



"Μπλόκο" έχουν σχηματίσει οι αστυνομικές αρχές στα φανάρια του ΙΚΕΑ προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών να φτάσουν στο ξενοδοχείο Hyatt Regency όπου βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της Τετραμερούς Συνόδου.
Σύμφωνα με τοvoria.gr, οι περίπου 300 διαδηλωτές έχουν φτάσει στο σημείο και ζητούν να περάσουν. Φωνάζουν συνθήματα όπως: «Την υπογραφή τη βάζει ο λαός και όχι ο προδότης ο πρωθυπουργός» και «Η Μακεδονία είναι ελληνική, Τσίπρα προδότη κομιτατζή».
Μερικά άτομα αποσπάστηκαν από την πορεία και αναζητούν άλλη δίοδο για να περάσουν τον φραγμό και να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους από τον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ.















https://thecaller.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply