Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΔΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Καραγιάννης Ανδρέας
Ο Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, δικηγόρος και συγγραφέας, γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα.
Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, Πολιτικών Επιστημών και Νομικής.
Το 2002 έλαβε το πρώτο Βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης ‘Ιωάννης Κουτσοχέρας’ που έλαβε χώρα στα Καλάβρυτα. Το βραβείο του απονεμήθηκε από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.
Το 2016 εκδόθηκε το βιβλίο του ‘Θύμα της Εποχής, ο Άνθρωπος’, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ευπώλητα(best sellers) βιβλία της χρονιάς 2016-2017 σύμφωνα με την εφημερίδα ΄ΤΟ ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ’.
Έχει εκπονήσει το σχέδιο ‘Ένταξις’, σχεδιασμένο για επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα, κατατεθειμένο στο Υπουργείο Μετανάστευσης.
Το βιβλίο του, ένα οδοιπορικό στο κόσμο του δουλεμπορίου, στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, προτάθηκε για Κρατικό Βραβείο λογοτεχνίας 2017. Η δεύτερη έκδοσή του παράλληλα με την Ελλάδα λαμβάνει χώρα και στην Ιταλία όπου μεταφράστηκε και αναμένεται να κυκλοφορήσει.
Έχει παρουσία ως αρθρογράφος σε εφημερίδες και ενημερωτικά site έχοντας δεκάδες γνωμικά στο ενεργητικό του.
Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές, ‘Το Κελί’(2003), ‘Σιωπώ’(2004).
Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά.
Κατοικεί και εργάζεται στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Επικοινωνία
an.kotsari@yahoo.gr
6944743614

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ: Παραθέτουμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Στο σημείο αυτό ο Γέροντας της Μονής Εσφιγμένου μας μιλά για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, τη σημασία της οικογένειας και τη μόδα που λειτουργεί ως ΄΄Δούρειος Ίππος΄΄ κακών στις μέρες μας.
Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα:
΄΄Η αγκαλιά είναι προνόμιο της μάνας και του πατέρα και είναι δείγμα αγάπης. Αγκαλιά σημαίνει ότι είναι το λιμάνι και η ασφάλειά σου. Η αγκαλιά χαρακτηρίζεται και σαν τη συνέχεια του ομφάλιου λώρου.
Μέσα από τον ομφάλιο λώρο περνούν τα συναισθήματα οι υλικές αλλά και πνευματικές τροφές, η επικοινωνία του παιδιού με τη μητέρα και κατ επέκταση και με τον πατέρα γιατί είναι μαζί η μάνα και ο πατέρας.
Το ανδρόγυνο είναι εις σάρκα μία, είναι ένα. Το παιδί είναι και της μάνας αλλά είναι και του πατέρα. Έχουν κοινή πορεία.
Όταν αγκαλιάζει κάποιος έναν άνθρωπο ποια είναι η πρώτη κίνηση που κάνει αυτός που αγκαλιάζεται; Κλείνει τα μάτια, αφήνεται, νιώθει ασφάλεια. Αυτός που με αγκαλιάζει θα βλέπει για μένα, θα μιλάει για μένα.
Αυτό προσπαθούν να μας το κόψουν, προσπαθούν να το βγάλουν από τη ζωή μας, να γεννιούνται παιδιά και να μην ξέρουν τι σημαίνει μάνα τι σημαίνει πατέρας τι σημαίνει αγάπη. Οπότε όταν έρχεται η νέα γενιά και περιμένει εφόδια παραδείγματα δεν θα τους δώσουμε το βασικό εφόδιο που είναι η αγάπη. Φτιάχνουμε μια γενιά με ό,τι χειρότερο ως εφόδιο, προς βέβαιο πνευματικό θάνατο.
Πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν οικογένειες που θα έχουν προβλήματα. Όταν ένας μέθυσος πατέρας δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένεια εκεί θα φανεί η δύναμη της μάνας. Να προστατεύει την οικογένεια και να είναι ο στύλος της οικογένειας.
Όταν καταργηθούν αυτά τα πράγματα θα υπάρξουν πάλι προβλήματα, αλλά στα ζητήματα αυτά παίζει ρόλο ο τρόπος που μας τα πλασάρουν, ως δεδομένα πλέον παρουσιάζουν ότι χώρισε το τάδε ζευγάρι.
Είναι αυτή η προσπάθεια που κάνουν στον άνθρωπο και γενικώς στους ανθρώπους σήμερα, αυτοί που πιστεύουν ότι κυβερνούν, ότι κατευθύνουν τον κόσμο και προσπαθούν να κάνουν τους ανθρώπους μάζα, να καταργήσουν την προσωπικότητα, να μην έχει ο άνθρωπος γνώμη, άποψη, για να τους ελέγχουν και να τους κατευθύνουν πιο εύκολα.
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προσπάθειας που καταβάλλεται είναι η μόδα. Δεν το λέω επειδή είμαι εγώ καλόγερος και είμαι οπισθοδρομικός, ας έρθει να με γνωρίσει όποιος θέλει να με κρίνει. Λέω, για ποιο λόγο να υπάρξει κάποιος που θα μου πει πως θα ντυθώ, τι θα φορέσω, τι θα κουβαλάω στην πλάτη μου ή τον τρόπο που θα χτενίζομαι ή τον τρόπο που θα περπατάω και οτιδήποτε άλλο συνεπάγεται η λέξη μόδα και να μην υπάρχει η κρίση η δική μου.
Μιλούσα προ ολίγων ημερλων με νέους ανθρώπους και λέω γιατί βλέπεις σήμερα κοριτσάκια που επειδή το επιτάσσει η μόδα φορά η μια ό,τι φορά και η άλλη.

Μας πλασάρουν από τα πιο μικρά πράγματα στην καθημερινότητά μας έως και τα σημαντικά και όταν θα φτάσουμε σε ένα σημείο θα έχουμε παγώσει, δεν θα μπορούμε να σκεφτόμαστε δεν θα μπορούμε να αποφασίζουμε για τον εαυτό μας οπότε θα είναι έτοιμες οι λύσεις που έχουν σχεδιάσει για τον καθέναν από εμάς κάποιοι άλλοι.
Λίγο λίγο ο άνθρωπος παγωμένος δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και σε υλικά πράγματα και σε πνευματικά.΄΄







https://www.ekklisiaonline.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply