Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΕΛΤΙΏΣΤΕ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΎΜΑ ΜΕ ΤΟ LES MILLS BODYBALANCE…
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το BODYBALANCE™ είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για όλους, το οποίο βασίζεται στη yoga και σας βοηθάει να βελτιώσετε τη νοητική και φυσική σας κατάσταση, αλλά και τη ζωή σας στο σύνολό της.Επίσης βοηθάει να αποβάλλεται το ανεξέλεγκτο στρες και να αντιμετωπίσετε τη ζωή με θετική διάθεση. Το μυστικό είναι οι ήπιες κινήσεις και οι σωστές αναπνοές.Οι προπονήσεις BODYBALANCE™ γίνονται με τη συνοδεία ατμοσφαιρικής μουσικής και περιλαμβάνουν κάμψεις και διατάσεις μέσα από μια σειρά απλών κινήσεων yoga και ασκήσεων tai chi και pilates.  Ο συνδυασμός αυτός απελευθερώνει το σώμα, αλλά και το πνεύμα εξισορροπώντας έτσι την ψυχή και το μυαλό. Η συγκεκριμένη άσκηση βοηθάει στην ανάπτυξη της δύναμης και την ευλυγισία των μυών και συντελεί στην πρόληψη τραυματισμών. Το σώμα κινείται σε πλήρη έκταση και η κυκλοφορία του αίματος και η εφίδρωση αυξάνεται. Έτσι σε συνδυασμό με τις αναπνοές, ο οργανισμός ενδυναμώνει από μέσα προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα η αυτοσυγκέντρωση που χρειάζεται για να ισορροπήσει το σώμα, γυμνάζει εξίσου και το μυαλό.
Θα ενδυναμώσετε ολόκληρο το σώμα σας και θα φύγετε από την προπόνηση νιώθοντας ήρεμοι και έχοντας βρει την εσωτερική σας ισορροπία. Απλά ευτυχισμένοι!
Το ομαδικό πρόγραμμα πραγματοποιείται Δευτέρα στις 20:00 μ.μ,Τετάρτη στις 18:00 μ.μ και Παρασκευή πρωινή ώρα στις 09:00 π.μ .



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply