Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αποφάσισε την επαναλειτουργία της τράπεζας αίματος του Σ.Π.Σ.Β.Ε.
Όποιος/α επιθυμεί να δώσει αίμα για τον Σύνδεσμο, μπορεί να προσέλθει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Αιμοδοσίας, τις ημέρες και ώρες λειτουργία του και να δώσει αίμα με τα στοιχεία της επωνυμίας: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο αριθμός μητρώου του Συνδέσμου (spsve1979) στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου είναι 14531 .
Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ήδη πήραν μέρος στις προηγούμενες αιμοδοσίες του Σ.Π.Σ.Β.Ε. και η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη και ουσιαστική στην λειτουργία της τράπεζας αίματος του Σ.Π.Σ.Β.Ε., καθώς και όλους όσοι είναι αιμοδότες ή νέοι αιμοδότες, να συμμετέχουν στις νέες αιμοδοσίες που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος.
Όσοι/εςέχουν απορίες σχετικά με την διαδικασία και τις προϋποθέσεις τις αιμοδοσίας, μπορούν να ανατρέξουν στην διεύθυνση: http://ekea.gr(Εθνικό Κέντρο Αιμοδοασίας).
Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την συμβολή σας.
Για το Δ.Σ.


-Ο-

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ






Π. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply