Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ: ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. (ΒΙΝΤΕΟ )
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου πήραμε τους δρόμους  και ρωτήσαμε Κιλκισιώτες την γνώμη τους για την Μακεδονία, για το Μακεδονικό Έθνος, για την Μακεδονική γλώσσα και για την Μακεδονία. Δεν υπήρξε κανένας που να αρνήθηκε να μιλήσει! Δεν υπήρξε κανένας που να δυσκολεύτηκε να μιλήσει για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Όμως υπήρξαν και πολλοί που επιτέθηκαν και ονομαστικά σε σημερινούς πολιτικούς με εκφράσεις που μπορεί μεν να είναι δικαιολογημένες, αλλά δεν μπορούμε να τις αναρτήσουμε για ευνόητους λόγους.
Δεν αρνήθηκαν επίσης κανένας από τους βουλευτές να μιλήσει, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης. Όντως υπήρξε μία εξαίρεση που ενώ υποσχέθηκε και αυτός ότι θα πει την δική του θέση και άποψη αλλά …………αλλά! Ναι ο κ. Δήμαρχος Κιλκίς δεν θέλησε να μιλήσει! Δεν θέλησε να πάρει θέση!

Ακούστε τι μας είπανε 20 πολίτες:


ΣΗΜΕΙΩΣΗ KILKISWEBTV:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ: Είναι η νέα μας προσπάθεια για να φέρουμε τον κόσμο μπροστά στον φακό της kilkiswebtv ώστε να μπορεί ελεύθερα να εκφέρει την γνώμη του, να δηλώσει ένα παράπονό του, να κρίνει και να κατακρίνει τα κακώς και καλώς κείμενα, τέλος πάντων να μπορεί να εκφραστεί δημόσια και να τον ακούσουνε οι πάντες!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply