Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΛΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, στον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Κιλκίς, την Πέμπτη 22/02/2018.
Στη συνάντηση, από πλευράς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρευρέθηκαν, η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο Γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και ο πολιτευτής Νικόλαος Τατίδης. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου του Επιμελητήριου, κυρίου Παύλου Τονικίδη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο κύριος Αλέξανδρος Κατσιαβός, Πρόεδρος του τμήματος Μεταποίησης.
Θέματα όπως η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, οι νέες επενδύσεις, Ευρωπαϊκά προγράμματα υποστήριξης επιχειρηματικότητας, τουρισμός αλλά και αντιμετώπισης προβλημάτων βιωσιμότητας των επιχειρήσεων που έχουν κόκκινα δάνεια, χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς, ήταν αυτά που τέθηκαν επί τάπητος. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρουσίασαν τις θέσεις τους και πρότειναν λύσεις ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες ευνοϊκές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αλλά και την ενίσχυση των υφιστάμενων επιχειρήσεων. Από την πλευρά του ο κ. Παύλος Τονικίδης παρουσίασε τις λύσεις από πλευράς Επιμελητήριου και τις προοπτικές βιωσιμότητας τόσο των υφιστάμενων επιχειρήσεων, όσο και την προσέλκυση νέων.

Έγινε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος από τις δύο πλευρές, με πρόθεση για  συνεργασία για την ανάπτυξη και την προσέλκυση επιχειρήσεων, καθώς και την υποστήριξη των υφιστάμενων που εξακολουθούν να επενδύουν στο Νομό Κιλκίς, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας, ώστε να βελτιωθεί αισθητά η οικονομική δυναμικότητα των συμπολιτών μας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply