Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Αψογη διοργάνωση στο Σταυροχώρι

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού φιλοξένησε το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος των Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ΕΠΣ Κιλκίς.
Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 100 παιδιά και 200 γονείς, με τα παιχνίδια να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.
Οι Τζούνιορ 2007-2008 του Στάθη Πορφυρίδη αντιμετώπισαν το Πολύκαστρο Β΄, και έπιασαν πολύ καλή απόδοση. Οι Τζούνιορ 200 του Αρη Σεβαστόπουλου τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Γουμένισσα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με το Πάικο να εκμεταλλεύεται στο δεύτερο τη μικρή διαφορά ηλικίας των παιδιών.
Κάθε αγώνα και καλύτεροι οι Προτζούνιορ 2009-2010 του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη, που «κοντραρίστηκαν» με το Πολύκαστρο Β΄ και κατάφεραν να σημειώσουν αρκετά τέρματα.
Το ίδιο και οι Προτζούνιορ του 2010, που με τον Σέβο Σεβαστόπουλο στο πάγκο έδωσαν ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι με τα πιτσιρίκια της Γουμένισσας.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply