Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ "8 ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των Πέντεκαιδέκα μαρτύρων, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση βιβλίου με τίτλο:
«8 διηγήματα για μια συνάντηση διόλου τυχαία»

Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων όσων συμμετείχαν στο Εργαστήρι, συμπολιτών μας, με την επιμέλεια της εισηγήτριας του Εργαστηρίου, Χαράς Ανδρεΐδου, συγγραφέα και εκπαιδευτικού. Η παρουσίαση θα γίνει την

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα,

στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Ντίνα Τρίγκα, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας, η κ. Χαρά Ανδρεΐδου, εισηγήτρια του Εργαστηρίου,καθώς και οι συγγραφείς των διηγημάτων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο.


Συγγραφείς των διηγημάτων της συλλογής: Ευτέρπη Καραγιώργη, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Ιάσων Κωσταρόπουλος, Αναστασία Μπακιρτζή, Φωτεινή Μπάπκα, Απόστολος Παπαδόπουλος, Ιωάννα Ρούσσου, Ευγενία Τσομπανοπούλου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply