Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Τη πρώτη της εξόρμηση πραγματοποίησε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού καθώς το πρωί του Σαββάτου μετέβη στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού με τέσσερις ομάδες.
Οι Παίδες του Στάθη Πορφυρίδη, αρπαρτιζόμενοι ως επί το πλείστον με γεννηθέντες του 2004 ηττήθηκαν με 5-0 από την Ομόνοια Σταυρούπολης, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη και σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Οι Προπαίδες των Γιώργου Αλτιπαρμακίδη και Σέβου Σεβαστόπουλου, έδειξαν βήματα προόδου, επικρατώντας με 4-1 του Μακεδονικού.
Ενα από τα πιο ταλαντούχα τμήματα είναι αυτό των Τζούνιορ. Ενα κράμα με παιδιά 2007 και 2008 για το συγκρότημα του Στάθη Πορφυρίδη, που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κόντρα στον Μακεδονικό, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.
Οι Πρροτζούνιορ 2009 του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη αγωνίστηκαν και αυτοί κόντρα στον Μακεδονικό. Σε αυτές τις ηλικίες σκοπός είναι να μπούνε οι βάσεις από νωρίς, και τα παιδιά κατάφεραν να βγάλουν δείγματα δουλειάς μέσα στο γήπεδο από όσα διδάσκονται στις προπονήσεις.
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, καθώς κύριο μέλημά μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply