Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ; ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το πολύ ταλαιπωρημένο 2ο ΕΠΑΛ από τις φρούδες υποσχέσεις και την ανικανότητα  της εντεταλμένης συμβούλου, βάλτωσε και τα παιδιά ακόμη δεν ξέρουν που και πότε θα κάνουν κανονικά τα εργαστήριά τους!  Οι ελπίδες όλων στράφηκαν στον Δήμαρχο Κιλκίς ο οποίος απεγνωσμένα προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητα της υπευθύνου του Δήμου, να δώσει λύσει στο χρονίζον πρόβλημα.
Έτσι μετά από τα τελεσίγραφα ότι την 31η Ιουνίου 2017, ότι  θα παρέδιδαν τα κλειδιά των αιθουσών του ΟΑΕΔ  στην διεύθυνση, αποδείχθηκαν μία απάτη.
Σήμερα καλείται η διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ να παραδώσει, το αργότερο σε μία εβδομάδα, τις δύο αίθουσες διότι θα λειτουργήσει η Σχολή Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας του ΟΑΕΔ, που με πάρα πολύ κόπο και αγώνες και με ανταγωνιστές πολύ μεγάλους Νομούς, κατάφερε να πάρει αυτήν την σχολή το Κιλκίς.
Είναι το ολιγότερο που χρειάζεται η Σχολή γιατί εντός της άλλης εβδομάδος θα έρθουν τα μηχανήματα των εργαστηρίων, που δεν είναι και λίγα. Χρειάζεται επίσης και μία αίθουσα διδασκαλίας θεωρητικών μαθημάτων. Που θα πάνε οι μαθητές και οι καθηγητές από την 1η Νοεμβρίου που θα λειτουργήσει η σχολή του ΟΑΕΔ;
Που θα βρεθεί χώρος που ο έλεγχος της  καταλληλότητά του και μόνον θα χρειαστεί πάνω από ένα μήνα; Ποιος θα εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών εντός και εκτός του ενοικιαζόμενου χώρου; Ποιος διευθυντής, καθηγητής ή εντεταλμένος σύμβουλος θα έχει την  ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος; Ποιος θα σας εμπιστευθεί τα παιδιά τους όταν αυτό που δεν κάνατε σε ενάμιση χρόνο θα το κάνετε σε δεκαπέντε ή τριάντα ημέρες;

Υπάρχει λύσει; Υπάρχει! Να πάει η σχολή του Τ.Ε.Ι. στον φυσικό της χώρο και να εκκενωθούν οι αίθουσες που σήμερα καταλαμβάνουν και να δοθούν στο 2ο ΕΠΑΛ. Όλες οι άλλες λύσεις είναι «να ‘χαμε να λέγαμε».

Θεόφιλος Κυριακίδης 
Δημοσιογράφος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply