Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΟ "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ "ΕΛΛΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ !"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γράφει ο Αραπίδης Ραφαήλ.
Ύστερα από το μέτρο κατάσχεσης σπιτιών φτωχών Ελλήνων ήρθε και το μέτρο αλλαγής των βιβλίων των θρησκευτικών. Κατόπιν μηνυμάτων  που έχω λάβει, καθώς και με τις συζητήσεις που είχα με γονείς σχετικά με τα καινούργια βιβλία θρησκευτικών σχεδόν σε όλες τις τάξεις, έκρινα απαραίτητο και αναγκαίο να τοποθετηθώ δημοσίως για αυτό το γεγονός. Για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Εκτός τους λαθρομετανάστες που μας έχουν φέρει, άλλαξαν και τα βιβλία των θρησκευτικών από σχεδόν όλες τις τάξεις. Τα νέα βιβλία μιλούν για τον μουσουλμανισμό και τον Αλλάχ με τρόπο που προσπαθούν να μας περάσουν το μήνυμα ότι είναι και δικός μας Θεός. Αυτά τα βιβλία δεν πρέπει να διδαχθούν στα σχολεία. Θέλω να δώσω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ....Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας κάνει προπαγάνδα υπέρ άλλων θρησκειών. Όλοι μαζί Ελληνίδες και Έλληνες να φωνάζουμε ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Να αγωνιστούμε για αυτό. Να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας και την θρησκεία μας. Μόνο έτσι θα σωθεί το έθνος μας


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!


Ακολουθεί δήγμα από τα απαράδεκτα κείμενα στα βιβλία θρησκευτικών.





Και ένα σχόλιο

Αμφιλεγομενο κατα εμε το βιβλιο των θρησκευτικων. Πρεπει να γνωριζουν τα παιδια μας για την διαστρέβλωση που κάνει  το Κοράνιο. Να δουν και να καταλαβουν οτι ο Μωαμεθ εκλεψε απο ολες τις Θρησκειες κειμενα και τα προσαρμωσει κατα το δοκουν.
Εν αρχη καταχραστηκε κειμενα της Παλαιας Διαθηκης (οσα του αρεσαν) ωστε να αλλαξοπιστησει το συνολο των Χριστιανων και αφου εφαγε κλωτσια εκανε στροφη και στις υπολοιπες για να παρει και απο εκει το ιδιο/ Και το Κ μετα απο καποιες σελιδες στην αρχη ειναι εχθρικο σε ολους.
Και το καλο ειναι οτι η μπουρκα και το τσεμπερι(μανδηλα) δεν υπαρχει πουθενα στο Κ.
Θελουν να π#@$#ε τις αλλες γυναικες και παιδια αλλα οχι τις δικες-α τους.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply