Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 , είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στο Σχολείο μας, τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς συνοδευόμενους από την Διευθύντρια του ΚΚΣ κ. Κυρλαγκίτση Γεωργία και την κ. Τριανταφυλλίδου Γεωργία, Κοινωνική Λειτουργό.
Κατά την επίσκεψη έγινε παρουσίαση του Προγράμματος Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά το Σχολείο και συγκεκριμένα οι μαθητές/τριες των Ε1, ΣΤ1 και ΣΤ2 τμημάτων στα πλαίσια του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Ρομποτική και αειφορική διαχείριση του Περιβάλλοντος». Η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Δουλκερίδου Παρθένα και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κ.κ. Καρατζίδης Στράτος, Βαβουλίδου Μαρία και Τριανταφυλλίδης Τάσος ενημέρωσαν τους ωφελούμενους του ΚΚΣ  και εν συνεχεία η Ομάδα ¨Ρομποτίστας¨ του Σχολείου μας παρουσίασε την πίστα και το ρομποτάκι- ταξί για ΑμεΑ, με τα οποία πήραμε μέρος στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas  με θέμα «Οχήματα και μεταφορές του αύριο» όπου και διακριθήκαμε στην 5η θέση. Τέλος ακολούθησαν κεράσματα τα οποία έφτιαξαν με πολύ μεράκι μητέρες του Ε1 τμήματος και  χειροποίητες ευχετήριες πασχαλιάτικες κάρτες από τους/τις μαθητές/τριές μας.
Όπως πληροφορηθήκαμε το ΚΚΣ υλοποιεί το Πρόγραμμα «ΜΜΕ και Τεχνολογία» το οποίο αποτελεί μία δραστηριότητα της Πράξης « ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η επίσκεψη στη σχολική μας μονάδα έγινε στα πλαίσια της δικτύωσης με στόχο  την διασύνδεση των δομών με την τοπική κοινωνία, την ένταξη των ωφελουμένων σε αυτήν και την ενίσχυση της συνοχής σε τοπικό επίπεδο.
Χαιρόμαστε πραγματικά για την συνεργασία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη σχολική μας μονάδα και το ΚΚΣ και ευελπιστούμε να συνεχιστεί και στο μέλλον, συμβάλλοντας ενεργά στην δικτύωση του φορέα με την τοπική κοινωνία.
  





                                                                 Η Δ/ντρια του Σχολείου

                                                                  Παρθένα Δουλκερίδου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply