Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Wow! H Khloe Kardashian έχασε 18 κιλά και ποζάρει πιο σέξι από ποτέ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η μεταμόρφωση της Khloe Kardashian είναι πραγματική έμπνευση για πολλές γυναίκες που παρακολουθούν φανατικά το οικογενειακό reality show Keeping Up with the Kardashians, καθώς είναι εκείνη που μερικά χρόνια πριν το κοινό αποκαλούσε «η χοντρή αδελφή», όπως εξομολογείται η ίδια, καθώς ήταν η πιο ζουμερή από όλες τις αδελφές της –την Kim, την Kourtney, αλλά και τις μικρότερες Kendall και Kylie Jenner.
Μέσα από τις συνεντεύξεις της πια η 32χρονη Khloe εξομολογείται πώς κατάφερε να χάσει σχεδόν 20 κιλά και να είναι υγιής και fit.
“To να σε αποκαλούν χοντρή είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα, πόσω μάλλον όταν είσαι στη δημοσιότητα», έχει πει, ενοχλημένη για τις επιθέσεις που δεχόταν για τα κιλά της.

H νέα της φωτογράφηση με κορμάκι και γκέτες, σε αίθουσα γυμναστικής είναι άκρως αποκαλυπτική και δείχνει τα αποτελέσματα των σκληρών της προσπαθειών.


Η σιλουέτα της στο παρελθόν διέφερε πολύ από αυτές των αδελφών της, όμως, το έβαλε πείσμα να αλλάξει το σώμα της και με κουράγιο και αφοσίωση σε ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής τα κατάφερε.

Μόνο όταν ξεκίνησε το reality Keeping Up with the Kardashians συνειδητοποίησε πως το μέγεθός της δεν είναι αυτό που αγαπά το Χόλιγουντ, καθώς πριν οι γονείς και το περιβάλλον της δεν της είχαν δημιουργήσει καμία ανασφάλεια για το βάρος της, ούτε τη συνέκριναν με τις αδελφές της. Εκείνη δεν άφησε να την πάρει από κάτω όλο αυτό, αλλά το είδε ως πρόκληση. Και άλλαξε και τρόπο ζωής, υιοθετώντας πολύ πιο υγιεινές συνήθειες.
Μέχρι πέρυσι είχε χάσει 16 κιλά και καλωσόρισε το 2017 έχοντας χάσει ακόμα 2.

Τα μυστικά της δίαιτας της Khloe
Πέρα του ότι έχει κόψει εντελώς τα γαλακτοκομικά, επιλέγει προσεκτικά τη τρώει σε κάθε της γεύμα, κάνοντας τουλάχιστον 5 μικρά γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και 2 σνακ).
Αυγά και βρώμη για πρωινό
«Για το πρωινό μου λατρεύω τα αυγά και τη βρώμη. Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τα αυγά γιατί έχουν χοληστερίνη, αλλά όταν θέλεις να χάσεις βάρος τα βραστά αυγά, τα scrambled και η ομελέτες είναι ό,τι καλύτερο. Τα αυγά τα συνδυάζει με βρώμη, που δεν έχει καθόλου ζάχαρη, έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και λίγες θερμίδες. Επίσης είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, σε χορταίνει και δεν πεινάς κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Σαλάτα για μεσημεριανό
Σύμφωνα με την Khloe είναι η αγαπημένη της επιλογή για ένα γρήγορο γεύμα. Επιλέγει φυλλώδη λαχανικά που σε χορταίνουν και έχουν πολλές βιταμίνες. Και μπορεί να φάει μεγάλες ποσότητες. Κάποιες φορές στη σαλάτα της προσθέτει κοτόπουλο.
Φρέσκα φρούτα για σνακ
«Έχω πάντα μαζί μου φρέσκα φρούτα και ένα σέικ πρωτείνης που μπορώ να πιω και στο αμάξι, επιστρέφοντας από το γυμναστήριο», λέει. Το φρούτα επίσης είναι μια καλή πηγή υδατανθράκων και σακχάρων μετά την άσκηση.
Κοτόπουλο και λαχανικά για δείπνο
Το δείπνο της συνήθως αποτελείται από άπαχο κοτόπουλο και λαχανικά, ενώ το συνοδεύει με καλούς υδατάνθρακες όπως η γλυκοπατάτα και το ακατέργαστο, άγριο ρύζι. Το βράδυ δεν τρώει ποτέ ψωμί ή μακαρόνια.

Το τιπ της για να έχει επιτυχία η δίαιτα
Η Khloe φροντίζει να έχει πάντα στο ψυγείο της υγιεινά σνακ με λίγες θερμίδες (κομμένα λαχανικά, φρούτα, μπάρες πρωτείνης) ώστε να μην κάνει παρασπονδίες όταν έχει ξαφνικές λιγούρες. Πίνει πάρα πολύ νερό (10 ποτήρια την ημέρα) ενώ αποφεύγει τα αναψυκτικά.


ΠΗΓΗ:peoplegreece.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply