Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΕ 4-1
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εντυπωσιακός και στη κορυφή!

Το απόλυτο συνεχίζει να έχει ο Κιλκισιακός μας, ο οποίος στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας με 4-1 του Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους.
Οι φιλοξενούμενοι στο 6' άνοιξαν το σκορ με τον Τοπχαρά. Ο Κιλκισιακός χωρίς να χάσει χρόνο, έκλεισε στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους του και έψαξε άμεσα την ισοφάριση.
Ο Δρόσος στο 10' με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω, ενώ στο 22' είδε τον τερματοφύλακα Τριανταφυλλίδη να απομακρύνει το σουτ του. Νέα
προσπάθεια του Βαχανελίδη στο 38' αποκρούστηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο.
Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρχηγός Σπύρος Ματεντζίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.
Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Νίκος Μπελίτσας! Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 49' και "κεραυνός" έξω από τη περιοχή δύο λεπτά αργότερα, έστειλε τη μπάλα "συστημένη" δύο φορές στο δεξί "παραθυράκι".
Στο 80' ωραία συνεργασία των Δασκάλου και Ευθυμιάδη, έβγαλαν μόνο του τον Κώστα Ραφαελίδη που "τσίμπησε" τη μπάλα για το τελικό 4-1.
Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς που έδωσε για ακόμη μια φορά δυναμικό παρών στο γήπεδο, και τον προσκαλούμε στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Επτάλοφο.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Νικολαΐδης (53' Τσαμτζίδης), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κουραλίδης, Μπελίτσας, Ευθυμιάδης, Ρωμανίδης (61' Δασκάλου), Βαχανελίδης, Δρόσος (58' Χ. Παπαδόπουλος).


ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Καραπιπερίδης, Ντέμε, Νούκα, Ελέζογλου, Τσαουσίδης, Ζαπουλίδης (73' Χατζημλάδης), Παπαλέξης (76' Κουτσάγιας), Θεοδοσίου, Ακριτίδης (57' Χατζησλάρι), Τοπχαράς.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply