Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ¨ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ¨ 30 9 16
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ξεκίνησε την νέα δράση «Ανοιχτές Πόρτες».
Ο Πρόεδρος της Δομής αναφέρθηκε στην καινούρια δράση, που ο καθένας θα μπορεί να επισκέπτεται το Κ.Κ. Στήριξης ώστε να δει τους χώρους και τον τρόπο που διαβιούν οι ωφελούμενοι.
Τόνισε πως η επιτυχία της Δομής εξαρτάται από την συνεργασία των εργαζομένων στο Κέντρο, από τα παιδιά και από τους γονείς και κηδεμόνες. Εξήρε και την συμμετοχή της Προέδρου των γονέων και κηδεμόνων στην προσπάθεια που καταβάλει έτσι ώστε να βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.
Η Διευθύντρια του Κέντρου μίλησε για την σωστή και έγκαιρη μετακίνηση των παιδιών και ζήτησε την κατανόηση και την βοήθεια των κηδεμόνων, όσον αφορά την παραμονή των παιδιών στα σπίτια τους έτσι ώστε να βοηθήσουν καλύτερα τους ωφελούμενους.
Τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Κυριακού που μίλησε για τον προγραμματισμό και τις δράσεις του κέντρου και τέλος ο Πρόεδρος κ. Θωμαίδης Παύλος παρουσίασε τον νέο ψυχίατρο του Κέντρου κ. Όμηρο Σαββίδη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Στις εκδηλώσεις παρούσα ήταν μόνον η kilkiswebtv. Είμαστε αναγκασμένοι να το γράψουμε διότι οι απόντες από τις εκδηλώσεις γενικά, ζητάνε από τους Κοινωνικούς φορείς και Συλλόγους όχι μόνον για να μη μας ευχαριστούν, αλλά και να μη μας καλούν.
Δημοσιογράφος (από το 1973) Θεόφιλος Κυριακίδης 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply