Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ. ΤΕΛΙΚΟ 0-0.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ισόπαλος στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Κιλκισιακός Β΄ μένοντας στο 0-0 στον Σταθμό Μουριών απέναντι στον τοπικό Εθνικό.
Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας, είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το "τρίποντο" όμως δε μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ.
Δύο μεγάλες αποκρούσεις από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ-α-τετ των Παναγιώτη Κοσμερίδη και Νίκου Ιορδανίδη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με τον Εθνικό να έχει και αυτός δύο καλές στιγμές όμ
ως ο Στέφανος Κουτουκιάς αντέδρασε σωστά.
Στην επανάληψη το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη ανέβασε στροφές, αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει, χάνοντας πάλι τετ-α-τετ με τον Παναγιώτη Κοσμερίδη.
Νέα μεγάλη φάση για τον Κιλκισιακό Β΄ στο 79' με το φάουλ του Γιώργου Κουραλίδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Σταθμού Μουριών στη δεξιά του γωνία.
Την επόμενη αγωνιστική ο Κιλκισιακός Β΄ μεταβαίνει στη Νέα Σάντα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Κωτάκης, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Κουρτεσίδης, Φιλιππίδης (53' Μαλάνια), Κελεσίδης (62' Γ. Κουραλίδης), Π. Ζαμανόπουλος, Ιορδανίδης, Π. Κοσμερίδης (75' Τσακαλοφίδης).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply