Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ψήφισες Ζαγοράκη, μαύρισες τη διαστημική επιστήμονα και μετά απορείς για το ποιοι σε κυβερνούν μαλάκα Νεοέλληνα ! ! !

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν να στείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη (συστάσεις δεν χρειάζονται) αντί τη Χριστίνα Γιαννόπαπα. Και τι με αυτό, θα πείτε… Κι όμως.

Η Χριστίνα Γιαννόπαπα, υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με καταγωγή από τη Χίο, είναι μηχανολόγος – μηχανικός με ειδίκευση στη Ρομποτική Τεχνολογία και στη Δορυφορική Τεχνολογία.
Εργάζεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος και έχει συμμετάσχει σε δύο διαστημικές αποστολές της NASA (είναι και αστροναύτης). Πήρε 39.870 σταυρούς έναντι 172.129 του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Φυσικά και δεν σημαίνει ότι μια επιστημονική διάνοια σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και καλύτερη πολιτικός από έναν ποδοσφαιριστή.
Αλλά, ειλικρινά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τι τους κάνει να πιστεύουν ότι ένας ποδοσφαιριστής θα είναι καλύτερος πολιτικός από μια επιστημονική διάνοια;

Και ύστερα απορούμε ποιοι μας κυβερνάνε… Αυτοί που ψηφίζουμε μας κυβερνάνε…

Θεόφιλος Κυριακίδης: Ισως δεν θα έκανα αυτήν την ανάρτηση εάν δεν είχα πάρει συνέντευξη την κυρία Χριστίνα Γιαννόπαπα - Κατριβάνου (όπως είναι ολόκληρο το ονοματεπώνυμό της) πριν από τις τελευταίες Ευρωεκλογές. 
 Πριν από την συνέντευξη διάβασα το βιογραφικό της κυρίας Γιαννόπαπα - Κατριβάνου. Ένα βιογραφικό που με άφησε έκπληκτο. Πριν αρχίσουμε την συνέντευξη είδα μία συνεσταλμένη κοπέλα, ένα ευγενέστατο κορίτσι και ένοιωθα πολύ ευτυχής που είχα την τύχη να γνωρίζω από κοντά μία εκπρόσωπο της ΝΑΣΑ στην Ευρώπη και προπάντων μία αστροναύτη!
Ήταν τόσο συνεσταλμένη που επηρεάστηκε από την συνέντευξη  που είχα πριν από αυτήν με την κ. Σπυράκη Μαρία τότε δημοσιογράφο του MEGA  και σήμερα Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. τόσο που νόμισε πως  η συνέντευξη θα ήταν κάτι δύσκολο, που βέβαια στο τέλος κατάλαβε πως όταν έχεις τόσα προσόντα και τόσες γνώσεις μπορείς να σταθείς μπροστά ακόμη και στον ......Πάπα!

Ναι μιλάμε για μία γυναίκα από τα λίγα μυαλά που διαθέτει η πατρίδα μας. Αλλά ......... τα υπόλοιπα τα λέει το δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ:ksipnistere.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply