Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ;
Αν μπορεί να χαρακτηριστεί δημοκρατία αυτό που υπάρχει τώρα στην Τουρκία, το ερώτημα είναι εάν σε αυτή την δημοκρατία μπορεί κανείς να εμπιστευτεί την παράδοση οποιουδήποτε ανθρώπου για τον οποίο υπάρχει υπόνοια ότι τάχθηκε κατά της δημοκρατίας του Ερντογάν, στο πρόσφατο πραξικόπημα.
Σήμερα χιλιάδες στρατιωτικοί βρίσκονται στις φυλακές, χωρίς κανένας να γνωρίζει την κατάσταση κράτησής τους, την κατάσταση των μελών της οικογενείας τους, τα στοιχεία που τους βαραίνουν και …εάν θα ξαναδούν το φως του ήλιου.
Ελεύθεροι πολιορκημένοι και οι 8 στρατιωτικοί που ήρθαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα και των οποίων το δράμα, δεν έχει σχέση με τους ίδιους αλλά με την τύχη των οικογενειών τους οι οποίες εκδιώχθηκαν από τα στρατιωτικά καταλύματα στα οποία διέμεναν και προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους μέσω των δικηγόρων από τηλέφωνα τα οποία καταγράφουν και την αναπνοή.
81 χιλιάδες άνθρωποι είναι στοχοποιημένοι σε όλα τα σώματα του Τούρκικου στρατού με αποτέλεσμα αυτός να χαρακτηρίζεται ως διαλυμένος. Όμως ο Ερντογάν δεν αρκείται σε αυτό και ζητάει αίμα και άλλο αίμα.
Απαιτεί από την Ελλάδα την παράδοση των 8, απαιτεί από τις ΗΠΑ την παράδοση του Γκιουλέν, κάνει αγκαλίτσες με τον Πούτιν και …ετοιμάζει βάση καλά οργανωμένου σχεδίου τον διαμελισμό της Τουρκίας.  
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ερντογάν ζητάει επίμονα τους 8 αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, αυτός είναι και ο λόγος που θέλει το κεφάλι του Γκιουλέν επί πίνακι. Δεν θέλει με κανέναν τρόπο να υπάρχει φωνή αντίστασης εναντίον του καθεστώτος του και όσων αυτό θα πράξει.
Η Ελλάδα αποτελεί ελπίδα για τους κυνηγημένους του Ερντογάν και όλα τα μάτια του πλανήτη είναι στραμμένα για ακόμα μία φορά στη χώρα μας. Οι 8 τούρκοι αξιωματικοί δηλώνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στη Ελληνική δημοκρατία και δικαιοσύνη. Δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στην Ελλάδα.
Σε όλους είναι γνωστό ότι ανεξάρτητα εάν είναι ένοχοι η αθώοι το βέβαιο είναι ότι εάν επιστρέψουν στην Τουρκία, θα έχουν την τύχη που έχουν όλοι για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι ενεπλάκησαν η στήριξαν το πραξικόπημα και στο τέλος θα παραδοθούν σε ένα φανατισμένο πλήθος που κράζει …σταύρωσον αυτούς.
Ο Ερντογάν φοβούμενος και νέα αντίδραση του στρατού, θρέφει τον φανατισμό και μιλάει για κατάργηση της θανατικής ποινής.

Η kilkis web tv  επικοινώνησε με την δικηγόρο των 8 Τούρκων Αξιωματικών η οποία εξέφρασε τον προβληματισμό της για όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην γείτονα χώρα και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση οι 8 τούρκοι αξιωματικοί δεν θα τύχουν ίσης αντιμετώπισης εάν παραδοθούν στο καθεστώς Ερντογάν. Μας δήλωσε επίσης ότι θα μιλήσει την Παρασκευή 19/8 το πρωί στις 8:00 σε δημοσιογράφους, αναλύοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα, και όλα όσα πρόκειται να συμβούν στους πελάτες της, εάν οι ελληνικές αρχές τους παραδώσουν στον Ερντογάν.

kilkiswebtv 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply