Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΥΓΑΝ. Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΤΑΙ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» ήταν ο τίτλος μιας ελληνικής ταινίας και όσο και αν ο τίτλος φαίνεται διαχρονικός τώρα, τα χρόνια των μνημονίων, το πραγματικό ερώτημα είναι όχι αν οι Γερμανοί ξανάρχονται, αλλά αν έφυγαν ποτέ.
Ο λόγος για τους σημερινούς ρουφιάνους που δεν είναι τίποτε άλλο παρά συνέχεια των δοσίλογων της εποχής του Ράιχ οι οποίοι βλέπουν το είδος τους να ευδοκιμεί στην Ελλάδα των μνημονίων. Στο Κιλκίς τέτοιοι υπάρχουν πολλοί, τελευταία δε άρχισαν να κυκλοφορούν και με την κουκούλα προκαλώντας αγανάκτηση ακόμα και σε αξιωματούχους, αποδέκτες της ρουφιανιάς των γερμανοτσολιάδων του σωτήριου έτους 2016.
Δέκα επτά χρονών είναι το παιδί που έπεσε θύμα τέτοιου ρουφιάνου, διότι θέλησε να υπερασπιστεί τα δίκαια των συμπολιτών του, την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια τους, μια και κάποιοι «υπεύθυνοι» άλλα τους υποσχέθηκαν και άλλα έκαναν και κάνουν, κοινώς «πουλήθηκαν».

Αυτού του είδους τους ρουφιάνους εάν δεν τους απομακρύνεται  από τους χώρους όπου είναι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση  λαθρομεταναστών, δεν πρόκειται να απαλλαγείτε από τους λαθρομετανάστες, τους ρουφιάνους, τους πουλημένους και τα κουτσαβάκια. Διότι δεν γνωρίζουν ότι όταν συκοφαντούν και ρουφιανεύουν ανήλικους, ο πέλεκης του νόμου είναι βαρύς.

kilkiswebtv

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply