Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ TAREK SAADI
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



  Στα πλαίσια Φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Τυνησίας πραγματοποιήθηκε στις 11/5/2016 στη Βουλή συνάντηση μεταξύ του Θεόδωρου Παραστατίδη ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ελληνοτυνησιακής Φιλίας, του Θ. Παπαθεοδώρου(Δημ.Συμπαράταξη) ως αντιπροέδρου και της Φωτεινής Βάκη (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) ως γραμματέα, με τον Πρέσβη της Τυνησίας κ. Tarek Saadi μετά από αίτημα του ιδίου.
      Σκοπός της συνάντησης ήτανε η περαιτέρω σύσφιξη των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Κατά την συζήτηση, πέρα από τους πολιτισμικούς και ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες, έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για την πορεία μιας σειράς διημερών συμφωνιών που σύναψαν οι δύο Κυβερνήσεις κυρίως στον Οικονομικό τομέα. Υπήρξε  ιδιαίτερη μνεία σε τομείς όπως η Ενέργεια, το Εμπόριο, η Υγεία, η Ναυτιλία καθώς και  στο θέμα του Προσφυγικού.

      Συμφωνήθηκε τέλος, η συνέχεια αυτών των επαφών, προκειμένου να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για περαιτέρω συνεργασίες και σε άλλους τομείς προς όφελος των δύο χωρών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply