Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ κ. ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS (ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ) ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Δε ξέρω εάν πρέπει να σχολιάσω την συμπεριφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου κιλκίς προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη να Κοινωνήσει ασθενείς μέσα στο Νοσοκομείο, στο κρεβάτι τους!

Εάν αληθεύουν οι φήμες, τότε είναι το ολιγότερο ντροπή για όλους τους Κιλκισιώτες και φυσικά έγκλημα για την συμπεριφορά του Διοικητή. Εάν πάλι είναι υπερβολές ή ψέματα, οφείλει ο Διοικητής να ζητήσει συγγνώμη από όλους του Κιλκισιώτες, από τους ασθενείς και από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη!


https://www.youtube.com/watch?v=fi3rv9L7qkI

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια

  1. Κύριε Κυριακίδη ξεχάσατε να επισημάνετε το ποιο σημαντικό.Το γεγονός ότι ο μητροπολίτης Κιλκισίου ανέβηκε να κοινωνήσει τους ασθενείς κρατώντας τον Χριστό και ο διευθυντής τον γύρισε πίσω δεν σας λέει κάτι;Μην επισημαίνετε το γεγονός μόνο από την ανθρώπινη πλευρά.Πρωτιστως θα έπρεπε να έχετε θιξει την προσβολή στα θεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή