Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Χθες σας ενημέρωσα πως κάτω από το γραφείο του Υφυπουργού Ψηφιακής Διχόνοιας στην ΝΈΑ Δημοκρατία Ν. Κιλκίς, είχαν σταθμεύσει κάποια αυτοκίνητα οι οδηγοί και οι επιβαίνοντες των οποίων ανέβηκαν στο γραφείο του Γ. Γεωργαντά. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και ιδιαίτερα για την ΔΕΕΠ Ν. Κιλκίς.

Οι συζητήσεις που γίνανε μάθαμε ότι περιστράφηκαν ιδιαίτερα γύρω από την ακύρωση των όσων δυνατόν περισσότερων ψηφοδελτίων του υποψηφίου για την ΔΕΕΠ κ. Θεόφιλου Τιρεκίδη! Εάν κάνουμε λάθος ή αν νομίζετε ότι εμπιστευθήκαμε λάθος ανθρώπους, διαψεύστε μας και θα σας ζητήσουμε συγγνώμη. Διάψευση θα θεωρηθεί εάν το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα έχει άκυρα και λευκά άνω του 2,10%.

Σας υπενθυμίσω πως στις τελευταίες Εθνικές εκλογές του 2019 είχαμε Άκυρα 1.34% και λευκά 0,74% Εσείς με ποιο τρόπο θα έχετε άκυρα πλέον του 2% ή έστω και του 3%;

Κύριε Γεωργαντά εκτός από Υφυπουργός της Διχόνοιας και της λαθρομετανάστευσης μη προσπαθήσετε να γίνεται και ο Υφυπουργός, της βίας και της νοθείας των εσωκομματικών εκλογών! Όταν ποτέ σταματήσετε να είστε βουλευτής, δεν πρέπει όταν σας βλέπουν να λένε «Να περνάει ο άνθρωπος της διχόνοιας, της βίας και νοθείας, ο χειρότερος που πέρασε από την πολιτική σκηνή του Ν. Κιλκίς».

Απευθύνω έκκληση σε όλα τα μέλη της Ν.Δ. που πρόκειται να ψηφίσουν, να είναι πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που θα βάλουν τον σταυρό προτίμησης, με τον τρόπο που θα διπλώσουν το ψηφοδέλτιο και με τον τρόπο που θα ρίξουν το φάκελο στην ψηφοδόχο!

Τώρα πρέπει να φανούμε αντάξιοι της προσπάθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ με νέους ανθρώπους. Τώρα είναι η ευκαιρία για να δείξουμε πως η Νέα Δημοκρατία στον Ν. Κιλκίς, θέλει να τα αλλάξει όλα και να πάει μπροστά. Τώρα είναι η ευκαιρία να ξαναενωθούμε να γίνουμε μία γροθιά και όχι να συνεχίσουμε τα μίση, την διχόνοια, τους κανιβαλισμούς, το ψέμα, την αναξιοκρατία και τις φρούδες υποσχέσεις. Τώρα είναι η ευκαιρία να είναι πραγματική ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


https://www.youtube.com/watch?v=MPDLT_mxm3w




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply