Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ! - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

«Να μην κατεβεί στις εκλογές ένα κόμμα που χρωστάει» λέει ο Κ.Βελόπουλος.

Απάντηση για το «τζαμπατζήδες της ανοσίας» που είπε σε πρόσφατη του συνέντευξη πήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε με σφοδρότητα πως «δεν μπορεί κάποιος που το κόμμα του χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια και δεν τα πληρώνει, να αποκαλεί τους Έλληνες πολίτες τζαμπατζήδες. Ειδικά, ένας πρωθυπουργός δεν μπορεί να υβρίζει τους Έλληνες, γιατί είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».


Σφοδρή αντιπαράθεση για τα λεφτά των βουλευτών

Εκεί που η συζήτηση πήρε πραγματικά φωτιά, ήταν όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος πρότεινε την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές των κομμάτων που δεν αποπληρώνουν τα δάνεια τους. Πέραν της άμεσης αναστολής της κρατικής επιχορήγησης στα συγκεκριμένα κόμματα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απαίτησε να υπάρξει παρακράτηση μέρους της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών των συγκεκριμένων κομμάτων, προκειμένου έτσι να εξυπηρετηθούν οι δανειακές τους υποχρεώσεις.

Όπως ήταν επόμενο, ακολούθησε πανδαιμόνιο στην Βουλή, με τον κ. Βελόπουλο να απαντά πως δεν είναι δυνατόν 800,000 μικρομεσαίοι να οδηγούνται στην κατάρρευση λόγω μη πρόσβασης σε τραπεζική χρηματοδότηση, αλλά να υπάρχουν κόμματα που ενώ χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια να μην πληρώνουν ούτε ευρώ.






https://www.pronews.gr/


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια

  1. 1982 ΑΘΗΝΑ δυτικά προάστια ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ συντηρητικος

    Αφήστε τον να γίνει και αυτός πρωθυπουργός
    αν αντέχει την ευθύνη
    για έναν λαο στις πλάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή