Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΙΩΝΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Μετά από την κινητοποίηση των πολιτών του Δήμου Παιονίας και την «επίθεση» κατά των υπευθύνων από την kilkiswebtv υπήρξε μία μάχη στην οποία έκανε πίσω, έστω και  προσωρινά, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όσο αφορά το θέμα των κυλικείων – καταστημάτων στη Δομή της Νέας Καβάλλας.

Όμως εδώ δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε τον πρωτεργάτη της επέκτασης και κατασκευής μονίμων εγκαταστάσεων τον κ. Γ. Γεωργαντά. Διότι όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας, ότι «από εδώ και στο εξής, θα θεωρείται persona non grata, όχι μόνον ο Μηταράκης αλλά πολύ περισσότερο όποιον συνδιαλέγεται μαζί με τον Μηταράκη, για το ΚΑΜΠ της Νέας Καβαλλας.

Επανερχόμαστε σήμερα στο θέμα, όχι για να δικαιολογήσουμε τον κ. Σιωνίδη αλλά να δείξουμε την υποχωρητικότητά του στα θελήματα και στις απαιτήσεις του Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά, ο οποίος μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων Βουλευτικών εκλογών, βλέπει όλους τους Παίονες σαν κόκκινο πανί. Εξ’ άλλου και μέχρι σήμερα η επαφή του με την Παιονία και τους ανθρώπους της είναι από μηδενική έως υποτονική.

Όλα αυτά σας τα θυμίζουμε για να μη ξεχάσουμε πως το δεύτερο πρόσωπο που είναι ΑΝΕΠΙΘΥΝΗΤΟ στην Παιονία και ιδιαίτερα στο Πολύκαστρο, μετά τον Μηταράκη είναι ο Υφυπουργός Γεώργιος Γεωργαντάς.

Ας ελπίσουμε πως από εδώ και πέρα δεν θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Δήμαρχο Παιονίας, ο οποίος όπως φαίνεται έχασε τον Μπούσουλά του, και παραδέρνει «όπου τον πάει το κύμα» Και ως κύμα θεωρούμε πρώτα τις άστοχες ενέργειες που αφορούν τα προβλήματα του Δήμου και δεύτερο, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος λόγος που δεν μπορεί να αρνηθεί καμία απαίτηση του κ. Γ. Γεωργαντά.

Δήμαρχο απεδείχθης ο  «αδύναμος κρίκος» του Δήμου. Κοίταξε από εδώ και πέρα το συμφέρον των δημοτών σου και του Δήμου και μη «μπλέκεσαι» στις παράλογες και εις βάρος του Δήμου σου απαιτήσεις του Γ. Γεωργαντά, γιατί και εσύ όπως και εκείνος θα καταποντιστεί στις ερχόμενες εκλογές. Σώσε τον εαυτό σου!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ! 



https://www.youtube.com/watch?v=U_wuuJrfw7g&feature=youtu.be 

Ή ΕΔΩ:




ΚΑΙ Ο ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΟΝΙΑ

Μόνο...........τόσο, ίσαμε που θα το καταλάβετε!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply