Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΚΙΤΣΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ- Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


 Ονειρευονται νεκρους Ιερεις! Εμετικά σκίτσα με φωτιά σε Εκκλησία- Ο εισαγγελεας ακούει;

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο χτύπημα από άτομα του περιθωριου που διακατεχονται από ανεξήγητο μένος κατά της Εκκλησίας και της Πίστεως.

Σε νέα πρόκληση που υπερβαίνει την ελευθερία της έκφρασης ενός δημιουργού προχώρησε χθες ο γνωστός σκιτσογράφος Γ Μικαλεφ, άνθρωπος με ανεξήγητη εμμονή σχετικά με τη θρησκεία, τους Ιερείς και την Εκκλησια.

Στο βιντεο που ανεβασε στο youtube, αρχικά εικονιζεται ένας ιερεας έξω από μια εκκλησια και εν συνεχεία υπο την υποκρουση μακαβριας μουσικής που παραπεμπει σε κηδεια, ένας άνθρωπος με δαδα στα χερια και τον αναποδο σταυρό στο κουτελο βαζει φωτια στην εκκλησια.

Ειναι προφανες πως το βιντεο ενεχει παροτρυνση βιας προς μια κοινωνική ομάδα, είναι ρατσιστικό και οφείλει να παρεμβει σήμερα η δικαιοσυνη για να προστατευσει ανθρώπους που υφιστανται απειλές και κινδυνευει πλεον μεχρι και η ζωη τους.

Καποιοι δεν παραγουν τεχνη, καλλιεργούν το μίσος αλλά δεν κατανοουν πως ό,τι σπερνει κανεις θερίζει τελικα.

Στις δύσκολες εποχες που ζούμε η παροτρυνση σε βια και η στοχοποιηση ανθρωπων δεν είναι λύση για να εκφράσουμε τη δική μας ανασφάλεια.

Δειτε φωτογραφιες.






https://www.ekklisiaonline.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply