Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


 

Δεν ξέρω εάν στον μονόλογο που διάβασα είχατε δεχθεί και κάποιες ερωτήσεις. Όμως παίρνω  τον λόγο με το δικαίωμα που μου δίνεται λέγοντας: "Και καλώ οποιοδήποτε έχει οτιδήποτε να πει διαφορετικό, να βγει αύριο και να το πει".

Έτσι σήμερα κάνω τις ερωτήσεις μου παραθέτοντας με μαύρα γράμματα τα όσα εσείς είπατε, κατά τα γραφόμενα εβδομαδιαίαεφημερίδος.

Α΄ Και καλώ οποιοδήποτε έχει οτιδήποτε να πει διαφορετικό, να βγει αύριο και να το πει. Έχω τα στοιχεία, έχω τους φακέλους , έχω τα Φ.Ε.Κ., έχω όλη την αλληλογραφία, για να δείτε ότι αυτά τα χρήματα βρίσκονται στη διάθεση του νοσοκομείου Κιλκίς από τον Αύγουστο 2013.

Κύριε Γεωργαντά παρακαλώ να μας αποστείλετε όλα τα στοιχεία που έχετε, ώστε να κοινοποιηθούν. Με λίγα λόγια να δει ο κόσμος με τα μάτια του αυτά που λέτε διότι οι πολίτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους από όλους γενικά τους πολιτικούς. και δεν είναι απλά λόγια.

 

Β΄ΛΕΤΕ είμαστε σε μια περίοδο και σε ένα αντικείμενο που κανείς δεν πρέπει να κάνει ούτε πολιτική ούτε μικροπολιτική.

Τι ήταν αυτό που σας ανάγκασε ή σας υποχρέωσε ή που νοιώσατε την ανάγκη για να απολογηθείτε ώστε να μη το θεωρήσουμε ως μικροπολιτική; Που ήσασταν μέχρι τώρα;

 

Γ΄ Δυστυχώς το Κιλκίς είναι το μοναδικό περιφερειακό νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος το οποίο δεν έχει Μ.Ε.Θ. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έγινε στραβά εδώ, ότι κάποιοι έχουν ευθύνες.

Πότε το μάθατε ότι το νοσοκομείο Κιλκίς δεν έχει ΜΕΘ;. Οι ανάγκες για ΜΕΘ δημιουργήθηκαν πριν από 13 μήνες. Εσείς δεν το ξέρατε; Αν το ξέρατε τι κάνατε; Μήπως μεταξύ αυτών που έχουν ευθύνη είστε και εσείς;

 

 

Δ΄ Έμεινε ένα ποσό 1.200.000€ το οποίο δεν απορροφήθηκε τότε, από το οποίο προβλεπότανε και η λειτουργία Μ.Ε.Θ., ποσού 650.000€. Τόσα είναι τα χρήματα τα οποία χρειάζεται να γίνει η βασική υποδομή μιας μονάδας εντατικής θεραπείας.

Εάν πράγματι το γνωρίζατε αυτό πριν από μερικούς μήνες, γιατί δεν ενδιαφερθήκατε για να γίνει η βασική υποδομή; Τι ήταν αυτό που σας έδενε τα χέρια; Μήπως η μικροπολιτική όπως λέτε εσείς ο ίδιος;

Όσο για τα χρήματα που αναφέρεσθε στην περίοδο της διοίκησης του κ. Ανθρακίδη, σας υπενθυμίζουμε ότι ήταν μέσα στου πέντε καλύτερους διοικητές της Ελλάδος στην οικονομική διαχείριση και ήταν διοικητής επί συγκυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ που και εσείς ήσασταν Υφυπουργός Παιδείας και δεν κάνατε τίποτε!

 

Ε Και βεβαίως παράλληλα έπρεπε να ξεκινήσει και η αλλαγή - τροποποίηση του οργανογράμματος του νοσοκομείου για να προβλέψει τις συγκεκριμένες ειδικότητες γιατρών και νοσηλευτών, για την λειτουργία της μονάδας εντατικής θεραπείας.

Έπρεπε, λέτε, να ξεκινήσει και η αλλαγή – τροποποίηση κ.λ.π.  κ.λ.π. Ποιος έπρεπε; Το Κ.Κ.Ε;

 Επίσης ακούσαμε ότι στο Νοσοκομείο χώσατε και εσείς το χεράκι σας για τις αναξιοκρατικές υποβιβάσεις και προβιβάσεις του προσωπικού, δημιουργώντας έχθρες μεταξύ του προσωπικού και μάλιστα του κόμματός σας. Αληθεύουν; Ή και εδώ δεν γνωρίζετε τίποτε;

 

ΣΤ Αυτά τα χρήματα μεταφέρονταν από κωδικό σε κωδικό από χρονιά σε χρονιά, αναξιοποίητα και χωρίς κανείς να πιέσει για να αξιοποιηθούν και να μπορέσουμε να έχουμε τη μονάδα εντατικής θεραπείας, που δικαιούται το νοσοκομείο, που δικαιούνται οι κιλκισιώτες.

Δηλαδή ξέρατε ότι τα χρήματα πάνε και έρχονται και εσείς δεν κάνατε τίποτες Τουλάχιστον γιατί δεν το καταγγείλατε;

Οι Κιλκισιώτες το δικαιούνται αλλά δεν υπάρχει κανένας πολιτικός μέχρι σήμερα που να ενδιαφέρθηκε. Εσείς τι θα κάνετε από αύριο;

 

Ζ΄ Και ξέρετε πιο είναι πιο τραγικό; Ουδέποτε τα σωματεία των εργαζομένων και των ιατρών, , δεν έβαλαν ως πρωταρχικό ζήτημα να το αναδείξουν και να το καταγγείλουν αυτό.

Μάλλον δεν θελήσατε να ενημερωθείτε από το Ιατρικό προσωπικό που με κάθε ευκαιρία αναφέρονταν τόσο στις ελλείψεις του προσωπικού όσο και του εξοπλισμού! Ίσως τότε να μη είχατε ανοιχτά τα μεγάλα αυτιά σας. Ή δεν είδατε κανένα βίντεο της kilkiswebtv!

 

Η΄ Σε έξι μήνες θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και θα έχει το νοσοκομείο του Κιλκίς αυτό το οποίο δικαιούται. Δηλαδή ΜΕΘ;

Δηλαδή είστε σίγουρος ότι μέχρι τέλη Αυγούστου του 2021 θα είναι έτοιμες πέντε ΜΕΘ; Εάν δεν είναι θα μπορούμε να λέμε πως ο Γεωργαντάς μας είπε ψέματα ή θα δικαιολογηθείτε πως δεν φταίτε εσείς;

Και μέχρι τότε; Τι θα κάνουν οι γιατροί; Θα τους γονατίσετε! Γιατί δεν προσλαμβάνετε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις επείγουσες των ημερών ανάγκες;

 

 

Θ΄ Αυτό κάνανε κάποιοι διοικητές στα νοσοκομεία. Ασχολούνταν όλη μέρα με το διαδίκτυο και δεν κάνανε τη δουλειά τους.

Αδικείτε τον εαυτό σας!


Επειδή τα προβλήματα του Νοσοκομείου είναι πάραπολλά, διαπιστώσαμε πως δεν θελήσατε να μιλήσετε  γι' αυτά είτε από αδυναμία είτε για λόγους που θα μας εξηγήσετε!

Το ότι δεν θα τολμήσετε να απαντήσετε σε ερωτήσεις ενός ανεξάρτητου και πολύπειρου Δημοσιογράφου και αυτό το γνωρίζουμε. Αλλά στην παρούσα κατάσταση, εάν όντως σέβεστε του ψηφοφόρους σας και όλους τους πολίτες του Κιλκίς, δεχθείτε έστω και τηλεφωνική συνέντευξη, προς χάριν των συμπολιτών σας, εάν τους θεωρείτε σκοπός της ζωής σας  και όχι "μέσον"  για τους σκοπούς σας.




ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply