Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΠΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣΕΩΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



7/7/2019 – 7/7/2020 
Πριν από ένα χρόνο όλοι περιμέναμε πως θα χτίζονταν με την Νέα Κυβέρνηση η Εθνική μας αυτοπεποίθηση και φυσικά ένας ευνοϊκός  άνεμος για τον Νομό Κιλκίς (ΠΈ.Ε. Κιλκίς). Πιστεύαμε ότι «ενωμένοι μπορούμε». Δυστυχώς λόγω της κακοδιοίκησης, των φρούδων υποσχέσεων του Υφυπουργού κ. Γ. Γεωργαντά, λόγω αριστερών επιλογών, λόγω λαθών τόσο από τον ίδιο όσο και από τον προεδρεύοντα της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς και σε μερικές περιπτώσεις λόγω λανθασμένων ενεργειών εναντίων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, το στοίχημα για κάτι καλύτερο έπεσε στα τάρταρα.
Όχι μόνον δεν είχαμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αλλά είχαμε για πρώτη φορά από γεννήσεως της Ν. Δημοκρατίας, το αρνητικότερο  πρόσημο για τον Νομό Κιλκίς λόγω ασυνέπειας, ρεβανσισμού, συκοφαντιών και απειλών κατά εκλεγμένων και υποστηρικτών της Νέας Δημοκρατίας.
Μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης είχαμε την παντελή αδιαφορία για την Νέα Δημοκρατία στην Παιονία, τόσο του κ. Γ. Γεωργαντά όσο και του προεδρεύοντος της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς, αφού δεν επισκέφτηκαν ούτε μία φορά τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιονίας επειδή πιθανόν εκεί οι ψηφοφόροι προτίμησαν άλλον υποψήφιο αντί του Υφυπουργού!
Δεν επισκέφτηκε επίσημα κανένα χωρίο της Παιονίας, ούτε να ενημερώσει, ούτε και να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους ή έστω να αφουγκραστεί τους πολίτες ως βουλευτής όλων των πολιτών!  Οι επισκέψεις τόσο στον Δήμαρχο Παιονίας, όσο και το Νοσοκομείο Γουμένισσας ή οι επισκέψεις τους σε εορτάζουσες εκκλησίες δεν τις θεωρούμε ως πολιτική επίσκεψη.
Είχαμε τα υβριστικά μηνύματα που μετέφερε ο προεδρεύων της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς προς τον γραμματέα της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, κατόπιν παραγγελίας του κ. Υφυπουργού. Γνωστές από τις καταγγελίες του κ. Συνάνεφη Χρήστου και του παραιτηθέντος προέδρου κ. Δημήτρη Σκαντζούρη. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με την ΔΗΜΤΟ Κιλκίς, αφού ο προεδρεύων την αγνοούσε επιδεικτικά με την αδιαφορία του και φυσικά δεν είχε καμία απολύτως συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς έως πριν τις πρόσφατες εκλογές και ανάδειξη νέου προέδρου!
Επίσης τις απειλές, ότι θα καταγγείλουν τον γραμματέα κ. Συνανέφη Χρ. μετά την παραίτηση του κ. Δημήτρη Σκαντζούρη, διότι απαγορεύεται να υπάρχει πολιτικό γραφείο κόμματος σε ισόγειο χώρο και τον ανάγκασαν να κατεβάσει τις πινακίδες. Την ευθύνη αυτήν των απειλών ώστε να αναγκαστεί να κατεβάσει τις πινακίδες  και να διαφυλάξει ο γραμματέας, πιστεύουμε ότι την φέρει ακέραια ο προεδρεύων της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς και ο κ. Γεωργαντάς που δεν μπόρεσε να ελέγξει αυτήν την κατάπτυστη απειλή και κατέβασμα των πινακίδων. Και φυσικά δεν πρόκειται να αναλάβει κανείς από αυτούς την ευθύνη.
ΑΝ μιλήσουμε για το «στοίχημα» αυτής της τετραετίας που είναι η ανέγερση του δικαστικού μεγάρου και στο οποίο θα «μπαίναμε» σε 2,5 χρόνια περίπου και αυτό έγινε ένα ανέκδοτο το οποία θα………………. θα κατασκευαστεί, εάν υπάρχει άλλος βουλευτής, την επόμενη τετραετία!
Να μιλήσουμε για το Νοσοκομείο, για την πρώην ΠΑΘΕ, για το κολυμβητήριο, για τα διόδια ή για το ……………. κλείσιμο των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων, των Μουριών και της Νέας Καβάλλας στην Παιονία;
Το  μεν κέντρο φιλοξενίας η υπόσχεση πραγματοποιήθηκε! Η ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ έκλεισε.  Πράγματι συνεπής στην υπόσχεσή του! Αλλά μετά από λίγους μήνες, ξάφνιασε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου των Μουριών με 272 νέους/ες λαθρομετανάστες! Φυσικά αυτός που είναι καλός στις δικαιολογίες σπανίως είναι καλός σε οτιδήποτε άλλο.
Στην Νέα Καβάλλα όχι μόνον δεν τηρήθηκε η απόφαση περί αναλογικότητας των λαθροεποίκων αλλά κάθε τόσο ακούμε πως έρχονται τις νυχτερινές κυρίως ώρες λεωφορεία γεμάτα από Ισλαμιστές που δημιουργούν καθημερινά προβλήματα στους κατοίκους του Πολυκάστρου και των γύρω οικισμών.
ΕΝ κατακλείδι  δεν υπήρξε καμία ενέργεια και κανένα ορατό αποτέλεσμα στο Νομό πλην της αποδοχής ότι τα έργα χρειάζονται τον χρόνο τους να «ωριμάσουν».  Όταν όμως το λέγαμε και το γράφαμε τον περασμένο Οκτώβριο μας έλεγαν ότι κατηγορούμε την Νέα Δημοκρατία και τον Υφυπουργό! Σήμερα βλέπουν πως όσα λέγαμε πριν από εννέα μήνες για το ότι είναι αδύνατο να μπούμε μέσα στο δικαστικό μέγαρο  σε αυτήν την τετραετία, στην χθεσινή του ομιλία ο κ. Υφυπουργός παραδέχτηκε πως οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες!  Λυπούμαστε αλλά ένας πολιτικός δεν δικαιούται να λέει, δεν ήξερα, διότι εάν δεν ξέρεις δεν υπόσχεσαι!
Εδώ δεν θα μιλήσουμε και για θέματα που άπτονται του πολιτικού διαχωρισμού και την μεταξύ τους εχθρότητα των πολιτών που κατάφεραν να τους χωρίσουν σε Γεωργαντικούς και στους υπόλοιπους Νεοδημοκράτες που ψήφισαν τους άλλους τέσσερις υποψηφίους βουλευτές!  Δεν θα αναφερθούμε στις ευθείες απειλές σε πρόσωπα που τον βοήθησαν αλλά δεν αποδέχθηκαν τον «εκτροχιασμό» λόγων και έργων!
Κλείνοντας θα αναφερθώ σε δύο ρήσεις σπουδαίων ανθρώπων. «Σε μία ιεραρχία, κάθε μέλος τείνει να ανέλθει μέχρι το επίπεδο της ανικανότητάς του»  και «Μία λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας»

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply