Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΕΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Οι φήμες που κυκλοφορούν διάσπαρτες θέτουν υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία θεσμών και προσώπων. Η τοπική κοινωνία μπήκε σε περιπέτειες και με συλλογική πίεση εκφράστηκε ήδη προ 6 μηνου, πως αδυνατεί να συνυπάρξει πλέον με μαζική εγκατάσταση μεταναστών. Υπάρχουν δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, η μία που αφορά το ξενοδοχείο Πικρολίμνης και η δεύτερη που αφορά το ξενοδοχείο των Μουριών, αρνητικές στην εγκατάσταση μεταναστών στο Δήμο Κιλκίς. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας (που δεν κατάγεται ούτε διαμένει στις Μουριές) βρίσκεται σε διαδικασία ετοιμασίας της ξενοδοχειακής εγκατάστασης. Προφανώς δεν προετοιμάζεται για την τουριστική σεζόν. Τώρα, εν μέσω πανδημίας ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗς ΥΓΕΙΑΣ Κ ΤΑΞΗΣ?



ΑΠΟ το facebook Ηλιαννα Καρυπίδου Δικηγόρος.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply