Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ξέρω σας στεναχωρώ πολύ! Ξέρω προσπαθείτε αλλά τόσο μπορείτε και τόσο κάνετε. Ξέρω δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της τεχνολογίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης διότι έχουν πολύ μεγάλο κόστος.
Το πολεμάτε εδώ και εξήμιση χρόνια να με πλησιάσετε. Όχι μην στεναχωριέστε. Στις εκθέσεις ιδεών, στην Αγιογραφία των πολιτικών και την συκοφαντία δεν σας φθάνει κανένας και προπάντων εγώ. Είστε εσείς που «έχετε καλή πένα και σας χρειάζονται» όπως είπε πρόσφατα πολύ γνωστός πολιτικός που σήμερα εκβιάζετε!
Αγαπητοί Νεομπολσεβίκοι, ξέρω σας απογοήτευσα, διότι είχα δηλώσει πως μετά τις εκλογές θα σταματήσω να ασχολούμαι με την δημοσιογραφία και πως στα 46 χρόνια είναι πολλά αυτά που πρόσφερα. Όμως τρεις σημερινοί Υπουργοί (όχι Υφυπουργοί) με ζήτησαν να συνεχίσω την δημοσιογραφία, γιατί όπως είπαν, «θέλουμε να μαθαίνουμε την αλήθεια».
Σας λυπάμαι που κάποιοι χρησιμοποιείτε ακόμη μηχανικό εξοπλισμό από τα μαγαζιά παιδικών παιχνιδιών! Όμως πιστεύω πως αυτά μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τα χρησιμοποιείτε πολύ καλά, εξ’ άλλου αυτά είναι και του επιπέδου σας.
Αγαπητοί Νεομπολσεβίκοι, για σας νομίζω ότι το είπε ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης: «Δεν υπάρχει χειρότερος φασισμός από τον αριστερόστροφο» Δυστυχώς θαρρείς και γνώριζε το φασισμό σας!
Δεν είναι όμως όλα αρνητικά! Είστε πολύ καλοί στην λασπολογία, πάντα κρυπτόμενοι,   πολύ καλοί στην Αγιογραφία και στα παινέματα  πολιτικών και επιχειρηματιών,  είστε πολύ καλοί για να κρύβετε την αλήθεια, είστε πολλοί καλοί μετά από μήνες δικές μας ειδήσεις να τις δημοσιεύετε ως κουνούριες κ.λ.π. 
Οι Νεομπολσεβίκοι δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στο Νομό Κιλκίς, μπορείς να τους βρεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Κόσμου. Αυτοί είναι εκείνοι που έχουν την μεγαλύτερη συμμετοχή, μετά από τους πολιτικούς, στην κατάντια αυτής της χώρας.
Αγαπητοί Νεομπολσεβίκοι, σας λυπάμαι. Η τελευταία χάρη που μπορώ να σας κάνω είναι να σας κάνω ένα σεμινάριο δωρεάν, σαν και εκείνα που σας έκανα πριν από 40 χρόνια.  Σκοπό θα έχει να μη σας θεωρούν ότι με 50 ευρώ μπορούν να σας κάνουν να χορεύετε στις πλατείες των πόλεών σας όποιο χορό θέλουν και να γράφετε ότι σας λένε, ως πειθήνια όργανα και ως μαριονέτες.
Αγαπητοί Νεομπολσεβίκοι, απανταχού της Ελλάδος και της γης, δύσκολο το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Θα θυμάστε πως Υπουργός  και καθηγητής δημοσιογραφίας της προηγούμενης Κυβέρνησης δεν έδωσε συνέντευξη επειδή απουσίαζα και ήρθε στο δικό μου στούντιο και έδωσε μόνον σε εμένα συνέντευξη. Αυτοί οι Αθηναίοι ξέρουν κάτι παραπάνω από τους Νεομπολσεβίκους!
Σας εύχομαι κουράγιο και μην απογοητεύεστε, πάντα υπάρχει το αύριο που πιθανόν να είστε οι καλύτεροι όταν δεν θα υπάρχει ένας Θεόφιλος.


Καλή επιτυχία και υπομονή. Προπάντων υπομονή, με το να βρίζετε, να συκοφαντείτε, να λέτε ψέματα και να ρίχνεται λάσπη, κανένας δεν θα σας λυπηθεί. Θα είστε πάντα πίσω και θα βλέπετε την πλάτη μου δημοσιογραφικά
Νεομπλσεβίκοι και αριστεροφασίστες ηρεμήστε και προσευχηθείτε! Σας λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε παραπάνω από του να σας ανάψω ένα κεράκι.

Σας εύχομαι υγεία και καλά μυαλά.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος από το 1973. Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» ΤΟ 1980.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply