Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙΣ 29.6.19
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πάντα μία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Κιλκίς είναι και ένα μήνυμα, όχι απλά μιάς νίκης αλλά θριάμβου, γι’ αυτό και επισκέφτηκε το Κιλκίς ως την πιο γουρλίδικη πόλη για την Νέα Δημοκρατία.
Από πολύ νωρίς, στην Πλατεία Ειρήνης, οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολλοί άλλοι πολίτες, περίμενα με υπομονή τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό Πρωθυπουργό  της καταταλαιπωρημένης Ελλάδος.
Στην ολιγόλεπτη ομιλία του αναφέρθηκε πρώτα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, για την Ν.Δ. που είναι τόσο ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε.
Είπε πως η νίκη σε αυτές τις εκλογές δεν είναι μόνον η επιβράβευση, αλλά είναι νίκη απέναντι στον διχασμό κ.λ.π.
Τα τελευταία χρόνια, είπε, οι ζωές μας έγιναν χειρότερες από ποτέ!
Μίλησε και για την Μακεδονία, για την γλώσσα……….
Στα Πανεπιστήμια θα σταματήσουν να μπαίνουν οι μπαχαλάκηδες και οι έμποροι ναρκωτικων…..
Ο φόρος θα μειωθεί για κάθε  Ελληνίδα και Έλληνα.
Δείτε στο βίντεο τους φίλους και πολίτες της Νέας Δημοκρατίας πριν από την άφιξή του στο Κιλκίς, καθώς και στην διαδρομή προς  το συγκεντρωμένο πλήθος όπου συνομίλησε για λίγο με τον νέο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη, καθώς και το φιλάκι που έδωσε σε μία μικρή θαυμάστρια του Αρχηγού της Ν.Δ.

Παρόντες  στην επίσκεψη του  κ. Μητσοτάκη ήταν ο Περιφερειάρχης Κ.Μ. κ. Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βεργίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος . Σωτηριάδου, ο Βουλευτής κ. Γ, Γεωργαντάς, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ο πρώην βουλευτής κ. Κοσκινάς.  Οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας κ.κ. Δημήτρης Κυριακίδης και Κώστας Σιωνίδης, στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΕΔ Κιλκίς κ.λ.π.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply