Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ανακοινώθηκε ότι την μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου θα έρθει, ακόμα ένα στέλεχος και εκπρόσωπος της εθνομηδενιστικής Αριστεράς, ο Παπαδημούλης.

Τι έγινε φίλοι και φίλες του Κιλκίς; Περνάνε ωραία και ήσυχα στο Κιλκίς και έτσι μας εντάσσουν μέσα στους «φιλικούς» προορισμούς ως Νομό;
Ο Δήμος Κιλκίς δίνει βέβαια «γη και ύδωρ» στον Σύριζα(συνεδριακό και ότι άλλο χρειαστεί).

Ήρθαν πουλάκιδες, παππάδες, και έρχονται παπαδημούλιδες και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας το μόνο που σκέφτονται είναι να φέρουν την επόμενη κάποιον δικό τους και να δείξουν ότι είχαν περισσότερο κόσμο.
Σοβαρά τώρα; Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια καταστροφικής και προδοτικής πολιτικής, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως δεξιοί, είναι να φέρουμε τον Βορίδη για να έρθει περισσότερος κόσμος από του Παππά και να καταλήξει να παριστάνει τον διαιτητή ανάμεσα σε Γεωργαντά και Λαπατίνα;

Μας έχουν πάρει είδηση ότι στο Κιλκίς δεν αντιδρούμε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ αντεθνικό. Ακόμα και όταν η νεολαία έκανε κινητοποίηση, αφήσαμε κάποια εκπαιδευτικά, σαπρόφυτα, να απειλούν και να εκφοβίζουν.
Τελικά όταν μιλάμε για δίπολο, είμαστε σίγουροι ότι εννοούμε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ; Μήπως ο κόσμος πλέον θεωρεί ότι από την μία πλευρά είναι η παντοδύναμη Αριστερά όλων των αποχρώσεων και από απέναντι είναι μια χλιαρή, μετριοπαθής, κεντροαριστερή φιλελεύθερη ΝΔ που δεν πείθει;

Και εκεί που με απελπισία περιμένω μια Δεξιά αναλαμπή της ΝΔ, έρχεται ο Καιρίδης ο «Μέγας καθηγητής» αριστεροψευτοκουλτουριάρης ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δηλώνει...

 Δείτε το βίντεο: https://vimeo.com/329782034
α) «Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι τόσο σημαντικός όσο ο κάδος σκουπιδιών έξω απο την πολυκατοικία μου»

β) Μύθος Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών. Έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε. Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε γενοκτονία».




Και Συνεχίζει με έναν ΑΡΙΣΤΕΡΟ οχετό αντιπροσωπευτικό δείγμα της διεθνιστικής Αριστεράς και δηλώνει εν συντομία τα παρακάτω(εφ Δημοκρατία):
«Όπως, λοιπόν, είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι. [εννοεί Σκοπιανούς]
Είμαστε παιδιά των Οθωμανών! [εννοεί Τουρκόσποροι]
Να βγαίνει και να διαδηλώνει ο Πόντος ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και ήταν πάντα ελληνική... (σ.σ.: με έμφαση γιατί το θεωρεί γελοίο)
Ο Πόντιος ο οποίος είναι τρίτη γενιά Μακεδόνας, όχι εξηκοστή. [οπότε δεν έχουν δικαίωμα]
Το Κυπριακό κατέστρεψε τις σχέσεις μας με την Τουρκία και μας οδήγησε στη χρεοκοπία [έπρεπε να παραδωθούμε]
Η Ελλάδα έφερε τον εθνικισμό στα Βαλκάνια... Εμείς εθνικοποιήσαμε τους Τούρκους. [οι Έλληνες φταίνε]
Μύθος εθνικιστικός το (σ.σ.: σύνθημα) “Η Ελλάδα (ανήκει) στους Ελληνες” [ανήκει στην Μέρκελ]
Υπάρχει η άποψη ότι το Αιγαίο είναι μια ελληνική θάλασσα. Βεβαίως, σε μεγάλο μέρος είναι, αλλά δεν είναι μόνο ελληνική. Το μεγαλύτερο μέρος των υδάτων είναι διεθνή! Κοντά στο 40%...».

Ευχαριστούμε ως δεξιοί Κιλκισιώτες για την υποψηφιότητα Καιρίδη, μας βοηθάει στο να λάβουμε ευκολότερα απόφαση για την ψήφο μας στις ευρωεκλογές!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply