Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΔΟΪΡΑΝΗΣ 14.4.19 (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μία ηλιόλουστη ημέρα σήμερα, κατάλληλη για εργασίες στην ύπαιθρο, διάλεξαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου μαζί με τις Αντιδημαρχίες πολιτισμού,  περιβάλλοντος και καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς για να καθαρίσουν την λίμνη Δοϊράνης.
Κόσμος πολύς, άλλοι για να καθαρίσουν την λίμνη από τα ψάρια, δηλαδή για να ψαρέψουν και άλλοι να καθαρίσουν την λίμνη από σκουπίδια και καλαμιές.
Η kilkiswebtv ήταν παρούσα για να μεταδώσει το μήνυμα της προσφοράς για ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Μήνυμα για την λίμνη Δοϊράνης που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας της έχει παραμελήσει.
Στην kilkiswebtv μίλησαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιάννης Χρυσάφης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Αγαθόπουλος, ο Πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου κ. Καραϊτης Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Πιπερίδης Άκης, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Στεφανίδου και η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Δημάκη.
Στο βίντεο και στις φωτογραφίες θα δείτε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στον καθαρισμό της λίμνης, καθώς και εκείνους που απόλαυσαν την ηλιόλουστη λίμνη.
Δείτε το βίντεο:





























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply