Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΦΡΑΓΓΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ 20.1.19 (+ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου έγινε η μεγαλειώδης πολιτική εκδήλωση του Γιώργου Φραγγίδη Dr Γυναικολόγου, Πρόεδρου της γυναικολογικής Κλινικής Θεσσαλονίκης «Γένεσης», πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  και υποψήφιου βουλευτή σήμερα με το Κίνημα Αλλαγής.
Ούτε και ο ίδιος δεν θα περίμενε τέτοια κοσμοσυρροή! Η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου ήταν γεμάτη, τόσο που ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε στο δάπεδο, όρθιοι και καθήμενοι σε πλαστικές καρέκλες που μεταφέρθηκαν στην αίθουσα. Το φουαγιέ ήταν επίσης γεμάτο.  Ίσως ένας χώρος πολύ μεγαλύτερος θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις  της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Ο κόσμος ζεστός και ενθουσιώδης, τα χειροκροτήματα και η αγάπη του κόσμου ήταν φανερή στα πρόσωπα των παρευρισκομένων. Υπήρχαν άνθρωποι από άλλους κομματικούς χώρους οι οποίοι ήθελαν να τον σφίξουν το χέρι, να τον αγκαλιάσουν, να το φιλήσουν και να του υποσχεθούν ότι θα είναι δίπλα του και μαζί του σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Άνθρωποι που μας εξέπληξαν με την στάση τους και τα θερμά τους λόγια.
Ότι κι αν πούμε θα είναι δύσκολο για να σας μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα που ούτε ο φακός της κάμερας μπόρεσε να αποτυπώσει.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευλογίες της εκκλησίας. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και στην συνέχεια μίλησε ο Θεόφιλος Γουλτίδης ο οποίος παρουσίασε το προφίλ του ανθρώπου, του οικογενειάρχη, της οικογένειας, του επιστήμονα γιατρού και του μάνατζερ διοικητή μιάς πολυεθνικής εταιρείας Υγείας.
Κατόπιν μίλησαν ο Τάσος Αμανατίδης, γιατρός και συγχωριανός του Γιώργου, όπου αναφέρθηκε στις σχέσεις του με το Μελισσουργειό, γενέτηρα και των δύο.
Δεύτερος μίλησε ο επίσης γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας Νίκος Καπουτσής, ο οποίος αναφέρθηκε με χαρακτηριστική ατάκα στον Θέμη Ανθρακίδη πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, λέγοντας: «Αντί να φιλήσει το χέρι που τον ανέδειξε (του Φραγγίδη) αυτός το δάγκασε». (Η αγνωμοσύνη και η αχαριστία στο ζενίθ) .
Τρίτος, ο Σπανούδης Θεόδωρος παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είπε πως τέτοιες συγκεντρώσεις γίνονταν το 2009, θέλοντας να δείξει τον όγκο και την αγάπη του κόσμου.
Στην συνέχεια μίλησαν ο Γ. Ευθυμιάδης, μέλος του συντονιστικού οργάνου του ΚΙΝ.ΑΛ. ο οποίος υποσχέθηκε πως θα σταθεί στο πλευρό του Φραγγίδη στις ερχόμενες εκλογές και ο γιατρός Ηλιάδης Μιχάλης ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του ανθρώπου Φραγγίδη  και της συζύγου του και συνοδοιπόρο του κ. Κατερίνα Παναγιωτίδου - Φραγγίδου, στην επιτυχή οικογενειακή, επαγγελματική και πολιτική του ζωή.

Δείτε το βίντεο:



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply