Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΦΟΡΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΧΡΥΣΑ ΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΉΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ «ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Σε καμια χωρα δεν επιτρέπεται να σηκώνεις σημαία ξένου κράτους χωρίς άδεια ήξερε όμως τι έκανε και τι θα συμβεί, δεν είναι πράξη που πρέπει να επικροτούμε αλλά μια απόφαση στον θάνατο που πρέπει να σεβαστούμε και να προβληματιστούμε για το συμβαίνει στην Βόρεια Ήπειρο».
Συγκεκριμένα γράφει ο Χρήστος Αναστασίου – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης:
«Αυτή είναι η δημόσια τοποθέτηση της κ. Ούτση Χρύσας μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ. Ρωτώ η θέση αυτή απηχεί στην επίσημη θέση τους για το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα; Δεν δικαιούνται οι Βορειοπειρώτες να υψώνουν την Ελληνική σημαία στις περιοχές που ζουν στη Χειμάρα, στο Αργυρόκαστρο, στους Άγιους Σαράντα ,στη Δερβιτσάνη όπως έχει καθοριστεί από το διεθνές δίκαιο; Μήπως δεν δικαιούνται κυρία Ούτση ούτε να προσεύχονται; Μήπως να καταργηθεί και η Ομόνοια κυρία Ούτση; Ηθελα όμως να ήξερα ποιά είναι η επίσημη θέση τους πάνω σε αυτή την τοποθέτηση που σίγουρα είναι προκλητική αλλά και εθνικά επικίνδυνη».

Δείτε φωτογραφία με την ανάρτηση:





















https://mknews.eu

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply