Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ;.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κάθε εβδομάδα βγαίνει κι κάποιος για να δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος του Κιλκίς και μέχρι σήμερα εμμέσως ή αμέσως δήλωσαν επίσημα ή και ανεπίσημα το ενδιαφέρον τους.
Έτσι ο τελευταίος που μόλις σήμερα το πρωί δήλωσε την επιθυμία του να κατέβει για Δήμαρχος και μάλιστα υποστηριζόμενος από σοβαρά στελέχη της πιάτσας είναι και ο κ. Χ. Καραπαναγιωτίδης, του οποίου την δήλωση σας παραθέτουμε παρακάτω: «Σκέφτομαι να κατέβω ως υποψήφιος Δήμαρχος ΚΙΛΚΙΣ, αλλά για να το κάνω αυτό, πρέπει να ξέρω τις παραμέτρους και να εξακριβώσω αν μπορώ να αντεπεξέλθω. Για να πάρω απόφαση πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω».
Όλοι όσοι δηλώνουν ότι θα κατεβούν για Δήμαρχοι θα έχουν στο νου τους ότι κάτι δεν έκανε καλά ο Δήμαρχος ή ότι αφού λέει πως θα αποχωρήσει και δεν θα θέσει υποψηφιότητα, καιρός είναι να συνεχίσει κάποιος το έργο του ή να κάνει κάτι που ο ήδη υπάρχων Δήμαρχος δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να το κάνει.
Εμείς όμως αναρωτιόμαστε, πόσους υποψήφιου θα έχουμε μέχρι τις εκλογές; Κάποιοι πιστεύουν πως μετά τον Καραπαναγιωτίδη δεν θα τολμήσει κανείς να σκεφθεί να κατέβει για Δήμαρχος!  Μένει λοιπόν να αρχίσουν να βγαίνουν και να ανακηρύσσονται υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι!
Πιο μεγάλη πλάκα θα έχει, να μαζεύονται μικρές ομάδες τριών έως επτά ( 3 – 7 ) ατόμων και να δηλώνουν ότι θα κατέβουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι! Σαν να λέμε «ένας πάγκος» κατά την ποδοσφαιρική ορολογία, από όπου θα «παζαρεύουν» οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και θα «αγοράζουν» υποψήφιους Δ.Σ!  Πάγκος που θα τον διαχειρίζεται ΜΌΝΟΝ ένας σε κάθε ομάδα και θα διαλαλεί το  «εμπόρευμά του» «εδώ ο καλός υποψήφιος για υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος!»  Περάστε κύριοι, έχουμε και νέους και σπουδαγμένους που μέχρι σήμερα μπορεί να μη τους ξέρει κανένας αλλά αύριο θα είναι το μέλλον τους Κόσμου, συγγνώμη του Κιλκίς.
Βρε τι έχουμε να ακούσουμε σε αυτές τις εκλογές, δεν το φαντάζεστε. Βέβαια μέχρι σήμερα δεν δήλωσε κανείς υποψήφιος για υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, διότι όπως ξέρουμε όλοι οι εκλογές είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι και όπως γίνεται πάντα οι βιαστικοί δεν βγαίνουν κερδισμένοι, εκτός και εάν η προσφορά τους στο Κοινωνικό σύνολο είναι διαπιστωμένη, αλλιώς θα περιμένουν .

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ
Συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, καθώς και συνεργάτης των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΧΡΟΝΟΣ, ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Δημιουργός της gnomiwebtv.
(Τα παραπάνω αναφέρονται σε όσους δεν γνωρίζουν την δημοσιογραφική μου δραστηριότητα από το 1973 και για να μην εκτίθενται)

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply