Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΨΕΥΤΗ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ .......ΚΥΡΙΕ ΑΛ6
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Καλημέρα, καλημέρα.
Ξέρω πως περιμένετε με αγωνία την 21η Αυγούστου που θα βγούμε από τα μνημόνια και θα ακούσετε την ομιλία ή τις εξαγγελίες του νεαρού 44χρονου, άπειρου και ανήλικου πρωθυπουργού μας Αλ6 Τσίπρα!  Θα περιμένετε να ακούσετε πως με την δική του οικονομική πολιτική κατάφερε  να βγούμε από τα δεσμά και να μπούμε στο Παράδεισο της ευημερίας, της οικονομίας, του πλούτου, των αυξήσεων………  όχι, όχι λάθος, μη με περάσετε και για τον Τσίπρα που ξέρει να λέει μόνον ψέματα!
Αν όχι αύριο, αλλά τουλάχιστον στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, είμαι σίγουρος 100% πως θα έρθει να μας τάξει λαγούς, όχι με πετραχήλια, αλλά με Τιάρες και διαμάντια!
Είμαι σίγουρος ότι θα μας τάξει την επαναρύθμιση της αγοράς εργασίας με την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και εσείς οι ηλίθιοι θα τον πιστέψετε!
Είμαι σίγουρος πως θα υποσχεθεί, για πολλοστή φορά, την αύξηση του κατώτατου μισθού, επειδή γνωρίζει πως δεν πρόκειται να το κάνει, αφού όχι μόνον δεν το έκανε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια, αλλά ψήφισε και νόμο για την μείωση των μισθών και συντάξεων.
Είμαι σίγουρος πως θα υποσχεθεί φοροελαφρύνσεις  πολλών εκατομμυρίων ευρώ επειδή λέει ενσυνείδητα  πολλά ψέματα.
Είμαι σίγουρος πως θα υποσχεθεί πακτωλούς χρημάτων, που δεν έχει, για την στήριξη του κοινωνικού κράτους για την πρόνοια και ειδικά για την υγεία που την έχουν διαλύσει.
Για να μη μακρηγορώ, είμαι σίγουρος πως θα τάξει πολλά όπως στην έκθεση της Θεσσαλονίκης πριν τέσσερα χρόνια.  Φυσικά δεν νομίζω πως δεν τον πήρε χαμπάρι κανένας Έλληνας που το μόνο που ξέρει καλά είναι να λέει όμορφα ψέματα!
Τα μόνα που θα μπορούσα να πιστέψω από τον κ. Αλ6 θα ήταν εάν υπόσχονταν πως θα δώσει υπηκοότητα σε όλους τους λαθρομετανάστες,  πως μπορεί να τους δώσει το δικαίωμα ακόμη και να ψηφίσουν, πως θα απαλλάσσονται οι βιαστές και εγκληματίες αλλοδαποί, πως δεν θα τιμωρούνται εκείνοι οι οποίοι θα κάνουν λιγότερα από είκοσι εγκλήματα, πως θα αθωώνονται οι τρις και τετράκις εις θάνατον  όπως π.χ. Κουφοντίνας κ.λ.π.
Ε για να μη τα πολυλογώ μπορώ να πιστέψω πως θα υποσχεθεί να παραδώσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους, να παραδώσουμε την Θράκη στους Τούρκους, την Ήπειρο, όχι μόνον την Βόρεια, στους Αλβανούς, την Κύπρο στους Τούρκους και εμάς όλους ……….σε ειδικά σχολεία για επιμόρφωση γιατί πιστεύει πως είμαστε ανόητοι για να το πιστέψουμε.
Περάσαμε δύσκολα τα οχτώ τελευταία χρόνια, τώρα αφού τα μισά κυβέρνησε αυτός και μας κατέστρεψε, θα υποσχεθεί ότι θα μας σώσει.  Μοιάζει με εκείνον που αφού σε χτύπησε με το αυτοκίνητό του, έρχεται να σε παρηγορήσει πως θα σε πάει στο νοσοκομείο και εάν μπορούν θα σε σώσουν.
Δεν αποκλείεται να ορκιστεί πως θα φέρει πίσω τους 400 000 Έλληνες που έδιωξαν όλοι οι μνημονιακοί. Δεν αποκλείεται να μας πείσει πως το 62% του ΟΧΙ των Ελλήνων ήταν ΝΑΙ!
Τέλος δεν αποκλείεται να ορκιστεί ότι πιστεύει στον Θεό και ότι είναι Χριστιανός ! Από αυτόν μπορώ να περιμένω τα πιο απίθανα ψέματα, μια και τα λέει με τέτοιο τρόπο που νομίζεις ζει μέσα σε αυτά.

ΚΑΛΟ ΑΧΥΡΩΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply