Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΆΔΩΝΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, σημειώθηκε άγρια σύγκρουση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες Πέμπτη,με αφορμή το πού θα είναι υποψήφιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά το σπάσιμο της Β’ Αθηνών.
Στη συνάντηση που είχαν ο κ. Μητσοτάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα (Περιστέρι, Αιγάλεω κλπ). Ο κ. Γεωργιάδης όμως αρνήθηκε και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος στη διάρκεια του οποίου φέρεται να είπε κάποια στιγμή στον πρόεδρο της ΝΔ «δεν μπορείς να παίζεις με τη ζωή και την πορεία μου…».
Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε μέχρι τέλους κι έτσι θα είναι τελικά υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα. Κατόπιν αυτού ο Κ. Μητσοτάκης έκανε τη δήλωσε ότι ο ίδιος θα κατέβει στην Δυτική Αττική αν και ως αρχηγός δεν χρειάζεται σταυρό. Πάντως οι σχέσεις τους μπήκαν σε φάση σοβαρής δοκιμασίας.
Μικρότερης έντασης διάλογο είχε ο Κ. Μητσοτάκης με τον Μ. Βορίδη κυρίως με αφορμή το γεγονός ότι ως εισηγητής στον «Κλεισθένη» εκείνος την προηγούμενη ημέρα είχε επιμείνει στη σύνδεση της κατάτμησης με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Όταν ο κ. Βορίδης φέρεται να είπε ότι αυτή ήταν η σωστή θέση, ο κ. Μητσοτάκης κατά τις πληροφορίες του απάντησε «αυτό, άφησέ το να το κρίνω εγώ…»
«Καθάρισε» τους τώρα Κυριάκο και προχώρα χωρίς τα βαρίδια














http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply