Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (Θ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να διατρανώνουν την αντίθεσή τους  εναντίον εκείνων των αποφάσεων που πιστεύουν πως είναι εις βάρος τους. 
Φαίνεται πως αριστε-ΡΟΥΛΗΣ «προοδευτικός» της κακιάς ώρας, ενοχλήθηκε γιατί, πιστεύει ότι ισχύει μόνον για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και τους ομοίους τους.
Ενοχλήθηκε για την συγκέντρωση που έκαναν, για την Μακεδονία, πολίτες του Κιλκίς την Τετάρτη 4/7/18 μπροστά στο Δημαρχείο! Ενοχλήθηκε γιατί κάποιοι Μακεδόνες επιμένουν ακόμη και θα επιμένουν μέχρι κάποιοι να καταλάβουν πως εκείνη η συμφωνία των Πρεσπών ήταν πολύ κακή για τα συμφέροντα της Μακεδονίας.
 Κάποιοι άλλοι ενοχλήθηκαν που γυναίκες και άνδρες κρατούσαν Ελληνικές σημαίες αντί να τις καίνε, όπως οι ομοϊδεάτες τους.  Κάποιοι ενοχλήθηκαν γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν συμφωνούν στο ξεπούλημα τους Έθνους και της γλώσσας. Κάποιοι αντιστέκονται και δεν θέλουν την Ιστορία να την γράφουν επιτροπές, όπως μόνον επί Χίτλερ  και  Στάλιν γράφτηκε η Ιστορία από το Κράτος και ποτέ άλλοτε εκτός του σήμερα που θα επιχειρηθεί να γραφτεί από τον Τσίπρα και τον Ζάεφ.
Η Ιστορική συνείδηση κάθε Έθνους είναι το Ιστορικό θεμέλιο, κάθε Έθνους υπάρχει εξ αιτίας αυτή της αυτοσυνειδησίας, Έθνος δίχως Ιστορική συνείδηση δεν υφίσταται.
Φαίνεται πως η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου στοχεύουν στην αποδόμηση αυτής της Εθνικής Αυτοσυνειδησίας.
Οι κύριοι αυτοί θα υποχρεώσουν τους Έλληνες να διδάσκονται Ιστορία κατά παραγγελία του Κράτους, ενός κράτους πλέον Αντεθνικού, ενός κράτους που θα υπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που το  ελέγχει, συμφέροντα που θα είναι αντίθετα από το συμφέρον του Έθνους.
Για αυτόν τον κλασικό εκβιασμό της Ιστορικής συνείδησης του λαού και του Έθνους θέλησαν να διατρανώσουν την αντίθεσή τους οι συγκεντρωμένοι έξω από το Δημαρχείο.
Πρέπει επί τέλους να μπει ένας φραγμός  σε φαινόμενα διχασμού της  Ελληνικής κοινωνίας που έφερε η συμφωνία των Πρεσπών.  Η κοινωνία του Κιλκίς δεν θα σταματήσει να ενδιαφέρεται για τους 8 500 πεσόντες σις 21 Ιουνίου του 13, δεν θα σταματήσει να υπερασπίζεται τους ήρωες που έπεσαν καθ΄όλη την διάρκεια του Μακεδονικού αγώνα.
Λαός που δεν σέβεται τους νεκρούς του δεν πρόκειται να σεβαστεί ούτε τους ζωντανούς και αυτό  φαίνεται ξεκάθαρα από την απαράδεκτη υπεράσπιση της πολύ κακής συμφωνίας. Απαράδεκτοι και «λίγοι» θα είναι εκείνοι οι οποίοι με λόγο ή γραφή προστατεύουν εκείνους που ξεπουλούν Εθνότητα και γλώσσα.
ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Θ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply