Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ανάδειξέ το" (ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 4 ΗΜΕΡΩΝ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή «Ανάδειξέ το», το Σάββατο 21 Ιουλίου, η εικαστικός, Βάνια Στέφου, μιλά στην Άννα Νικολαΐδη, για τις σημαντικές διεθνείς συμμετοχές της, όπως στον 24ο διεθνή διαγωνισμό Τέχνης στη Ν. Υόρκη, το 2009, αλλά και την υποψηφιότητάς της για Όσκαρ καλύτερης ζωγράφου, στο Ντουμπάι το 2017.
Στην ιατρική ενότητα, η Ρούλα Σκουρογιάννη έχει καλεσμένο για άλλη μία φορά το γνωστό Γενικό Χειρουργό, Φώτη Αρχοντοβασίλη, εξειδικευμένο στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική, για να ενημερώσουν το κοινό για την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αντιμετώπιση της κήλης του κοιλιακού τοιχώματος.
Στη συνέχεια, η συγγραφέας και ποιήτρια Σήλικα Ρηγοπούλου, συζητά με την Άννα Νικολαΐδη για τα «Μαθήματα Οικιακής Οικονομίας», την ποιητική της συλλογή για οικιακά ζητήματα υπό το πρίσμα της υπαρξιακής θεώρησης. Με τα ποιήματά της η κ. Ρηγοπούλου κάνει τιμητική αναφορά στην καθημερινή αλλά μη αναγνωρισμένη προσφορά της γυναίκας νοικοκυράς.
Τον ερευνητής Νευροβιολογίας στο ΙΙΒΕΑΑ, Επαμεινώνδα Δοξάκη, φιλοξενεί η Ρούλα Σκουρογιάννη, σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ενημερωτική συζήτηση για τη μελέτη των μοριακών μηχανισμών του νευροεκφυλισμού στη νόσο του Πάρκινσον, το χρονικό διάστημα που προηγείται η έναρξη της νόσου από την εκδήλωση των συμπτωμάτων αλλά και τον παράγοντα «ηλικία», που είναι εξαιρετικά σημαντικός στην εκδήλωση των νευροεκφυλιστικών νόσων.
Επόμενη καλεσμένη της Άννας Νικολαΐδη είναι η ηθοποιός και συγγραφέας Τζένη Σακοράφα, με την οποία παρουσιάζουν και σχολιάζουν το ποιητικό έργο του διερμηνέα, εκπαιδευτικού και ποιητή Βασίλη Παππά. Διαβάζουν αποσπάσματα από τις ποιητικές συλλογές «Ακροκεραύνια, ακρωτήρι των χρησμών» και «Εννέα χιλιάδες στίχοι για εννέα χιλιάδες μάρες».
Με χρώμα και έμπνευση κλείνει η εκπομπή, με την τελευταία καλεσμένη της Ρούλας Σκουρογιάννη, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Ρουντ Πινέιρο, που μιλά για την αγάπη της για τη δημιουργία που είναι η πηγή της έμπνευσής της, για τα υλικά της στις δημιουργίες της που είναι κυρίως ο χαλκός, οι πολύχρωμοι κρύσταλλοι και το γυαλί, αλλά και για τους πειραματισμούς, τα νέα υλικά και την προσωπική της σφραγίδα στα κοσμήματα της.
kilkiswebtv: Η καθυστέρηση ανάρτησης των βίντεο οφείλετε στην παραγωγό  εταιρία 

inpoint productions 




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply