Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ» (BINTEO)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με αφορμή την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», ο Ηλίας Κασιδιάρης προανήγγειλε την παραδειγματική τιμωρία όσων συναίνεσαν σε αυτό το εθνικό έγκλημα.
Υπενθύμισε μάλιστα το μέτρο του οστρακισμού – που είχε επιβάλλει ο Κλεισθένης στην αρχαία Αθήνα – και πρότεινε την εκ νέου εφαρμογή του, που θα οδηγήσει με πάσα βεβαιότητα σε «εξορία στην Μακρόνησο για 30 χρόνια τον Τσίπρα και τον Καμμένο».
Για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πρότεινε να απελαθούν και οι πράκτορες των ΗΠΑ που δρουν στην Ελλάδα, αλλά τότε θα έπρεπε να απελαθεί ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο.
Τέλος, για την δήλωση Γιοχάνες Χαν περί αλλαγής συνόρων Ελλάδας-αλβανίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως «η μόνη αλλαγή συνόρων που δεχόμαστε αφορά την προσάρτηση της Βορείου Ηπείρου στον εθνικό κορμό»













http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply