Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΟΨΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 16 ΕΥΡΏ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ 13 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ"!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Διευκρινίσεις για την τιμή εισιτηρίου σε θεατρική παράσταση
Με αφορμή μεμονωμένες διαμαρτυρίες πολιτών για πώληση ορισμένων εισιτηρίων, στην τιμή των 16ευρώ αντί της αρχικής των 13 ευρώ στη χθεσινή θεατρική παράσταση ''Άγρια Δύση'' που δόθηκε στο Θέατρο Λόφου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού διευκρινίζει ότι:
- Για τους σκοπούς της θεατρικής παράστασης υπογράφηκε μεταξύ Αντιδημαρχίας και διοργανωτή (Create4 Art) ιδιωτικό συμφωνητικό  βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο δεύτερος συμβαλλόμενος φέρει αποκλειστικά την ευθύνη έκδοσης και θεώρησης εισιτηρίων στην τιμή των 13ευρώ ως γενική είσοδο.
- Η συμβαλλόμενη εταιρία καταβάλλει στο Δήμο Κιλκίς το ποσό των 350ευρώ ως αποζημίωση για τη χρήση των χώρων του θεάτρου, τις δαπάνες καθαριότητας, ρεύματος και της συντήρησής του.
Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι ο Δήμος Κιλκίς ουδεμία σχέση έχει με την έκδοση εισιτηρίων πολύ περισσότερο δε με τη φερόμενη όπως καταγγέλεται από ορισμένους  συμπολίτες μας αύξηση του εισιτηρίου κατά 3 ευρώ.   
Ο Δήμος Κιλκίς εκφράζει τη λύπη του για την αθέτηση της συμφωνίας ως προς την έκδοση των εισιτηρίων και  επιφυλάσσεται να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες προς  τη συμβαλλόμενη εταιρία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply